Campingliv for divaer

Jeg er  i Fredrikstad på håndballcup med min datter. Et døgn på camping burde gå greit, tenkte jeg, når mailen om cup’en kom for noen måneder siden. Da er det sommer og sol og garantert diggbart…..dette, igjen, for noen måneder siden. Idag har himmelen åpnet seg mer enn en gang. Det høljer ned.

Inne sitter jeg i en hytte på max 10 kvm, og er egentlig mest glad for at vi kun er to. Hadde flere innkvartert med oss måtte vi nok gått ut for å puste. Hvorfor har en ikke innlagt vann på hyttene!? Det er 2011 lissom!  Kan det koste så sabla mye å ha en vask i det minste? Hvis jeg hadde oppdaget dette når jeg «signet» opp for denne turen, så hadde jeg garantert oppgradert hytten. Vann og toalett er et must. Ja, jeg er litt diva, ihvertfall ryggen min. Den kommer til å vrenges i løpet av natten på dette harde underlaget. Jeg har blitt kjerring med divafakter og innrømmer det lett.

Jentene flyr ute og leker. De bryr seg lite om regnet som fosser ned. Jeg burde sosialisere meg med de andre og skal det om få strakser. Måtte bare klage litt først og søke massive støtteerklæringer i kommentarfeltet. Send me some sympathy! Noen ganger må det være lov å klage litt? Bare vent til jeg blogger om maten imorgen…..hytte uten kjøkken=spise på lokal kro. HJELP!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:10:06+00:00 11. juni, 2011|Categories: OPPLEVELSER|14 Comments

14 Kommentarer

 1. Ingfrid Nyheim Bjørk 11. juni 2011 at 17:13 - Reply

  Føler med deg…..

 2. Lillian 11. juni 2011 at 17:28 - Reply

  Haha! Litt Diva må en kunne være i 2011 🙂 God madrass, wc og vannkran er et «must» Lykke til, Trine 🙂 🙂 Klem fra Vestlandet, der sola faktisk skinner… 🙂

 3. Liv 11. juni 2011 at 18:31 - Reply

  Sengene blir ikke mykere om du har innlagt vann, altså;))))) Ekstra overmadrasser hjelper mye bedre;) Dette er overnattingene på våre ferier. Har ikke råd til dyr luksus, selvom vi er rundt 60!! Nytter ikke å¨ha «divanykker» da, altså!

 4. Camilla 11. juni 2011 at 19:38 - Reply

  skjønner deg godt jeg Trine;)

  • Trine Grung 11. juni 2011 at 20:10 - Reply

   Prøver meg på madrassen nå….ingen høydare men klager ikke

 5. Mejoer 11. juni 2011 at 22:25 - Reply

  Svanemadrasser er et must:) Stakkars, føler med deg. Men en b´natt klarer du. Keep smiling:)

 6. Beitveit 12. juni 2011 at 05:39 - Reply

  Du slapp å ligge på gulvet i et klasserom. Det du beskriver er nesten luksus, spesielt lengtet jeg etter sengen min nå søndag morgen. 2 håndballag med gutter fra 10 – 12 år som skal sove sammen kan være utrolig bråkete.

  • Trine Grung 12. juni 2011 at 06:21 - Reply

   Å Gud! Jeg var heldig tross alt! Varme tanker din vei

 7. Bebe 12. juni 2011 at 06:16 - Reply

  Skjønner deg godt jeg Trine… Hvorfor er det sånn at det må være minst mulig komfort på Camping?? Det er jo bare tull!! JA til luksuscamping :-)))

 8. Marie 12. juni 2011 at 12:37 - Reply

  Buhu, synd på deg. Det er dattera de det handler om, ikke deg..

  • Trine Grung 12. juni 2011 at 15:02 - Reply

   Næh sier du det? Det visste jeg ikke og trist når noen ikke ser humoren. Hoho

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits