Syk verden

Vi lever i en verden med mange ulike mennesker, alle med ulike lyster. Det må en kanskje bare godta og innse. Jeg vet jeg har en offentlig profil online og Facebook har jeg lenge brukt for å bygge nettverk. Idag fikk jeg en skrudd melding på Facebook, les bare her:

Denne lå altså i innboksen min og hva i alle dager svarer en på noe slikt? Jeg skrev som følger:

og fikk nettopp dette til svar:

Surtant? Dama som har sendt denne mailen er svensk og er herved slettet fra min profil. Jeg ler litt av det hele, samtidig som jeg kjenner at dette ikke er greit! Hvem i alle dager er det hun tror hun er? Bruke mitt bilde for å selge truser? I alle dager…dette må være det rareste jeg har vært borti i hele mitt liv? Har du sett makan?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-06-15T20:03:15+00:00 15. juni, 2011|Categories: MIN BLOGG|10 Comments

10 Kommentarer

 1. Småen 15. juni 2011 at 18:38 - Reply

  å fy faen sier bare jeg….  Folk er pokker meg syke i hodet…. Kan ikke ha mye i hodet hun der asså…  
  Det viser bare det att man bør være forsiktig med hvem man blir venn med på facebook…  For folk er ikke altid som de utgir seg for…

  • Trinegrung 15. juni 2011 at 18:46 - Reply

   Det er en ting som er sikkert….det har jeg lært nå. Fra en dame liksom….sykt!

   • Småen 15. juni 2011 at 19:49 - Reply

    Dette bekrefter egentlig bare det jeg har erfart i mitt korte liv :  Det er damer som er sykest rettogslett !!! å hun der burde ta seg en sniff i sitt eget undertøy…   kansje hun da forstår att hun er syk i hodet som skriver sånn ….    Sykt er alt jeg kan si….

     

 2. http://jannenatalie.com 15. juni 2011 at 21:58 - Reply

  Du kan jo tjene hele 1800,- på et år!  At du ikke vil det, det begriper jeg ikke;)

  Noe så sykt egentlig.  Får håpe hun tullet

 3. http://jannenatalie.com 15. juni 2011 at 21:58 - Reply

  Du kan jo tjene hele 1800,- på et år!  At du ikke vil det, det begriper jeg ikke;)

  Noe så sykt egentlig.  Får håpe hun tullet

 4. Kristina 16. juni 2011 at 14:55 - Reply

  hahaha, er det virkelig mulig?!Guri så masse rare folk det er der ute..

  Kristina

 5. Benedictedaniela 27. juni 2011 at 17:54 - Reply

  HAHAHAHAHA…..tror jeg nesten ler meg ihjel!!!! Det der må ha vært bare tull, for jeg nekter nesten å tro at det finnes så uintelligente folk der ute:-) Det der var virkelig dagens…..hehe!

 6. Aina Mandela Helgheim 17. juli 2011 at 18:30 - Reply

  Det var jo faktisk dødsmorsomt!

 7. Cathrine 20. juli 2011 at 06:11 - Reply

  Helt sykt!Man skulle tro det var umulig men er nok det…Var noen på FINN også som solgte brukte truser…Bare så det er sagt så har jeg ikke sjekket det men så en venns link til en latterlig annonse.Bra og være innovativ men får være grenser for hva man skal selge!!!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits