Bloggferie

Jeg tar meg en liten bloggferie. Nå er det familie og ro som gjelder, og alle prosjekter skal få ligge rolig en liten periode. Bloggen kommer med to spennende prosjekter til høsten og jeg kan røpe det ene. Vi skal pusse opp stort sett hele huset, rom for rom, og jeg skal blogge om hele prosessen. Jeg gleder meg som en unge og hadde møte med inspiratoren idag. Hun vil ikke blogges, men jeg samarbeider med en flink interiørarkitekt.

Vi flyttet inn i huset vårt for 9 år siden og har ikke gjort noe siden. Vi har ganske ulik smak fra de vi kjøpte huset av og jeg gleder meg til å endre en god del ting. Vi har spart en del til dette og jeg gleder meg til å finne frem malerspannet. Dette skriver jeg vel vitende at jeg vil hate det samme spannet innen få måneder.

Før bilder vil komme. Underveis bilder blir et must, og ikke minst etter! Woho….kjempegøy. Alt dette skal gjøres i tillegg til at jeg kommer til å jobbe mer enn på mange år. Derfor trenger jeg ferie og skal slenge kroppen min hit de neste ukene:

Mandag 11 juli blir det et skikkelig innlegg med oppdateringer fra tidenes ferie!! Bare gled deg….jeg har tro på at dette blir ufattelig deilig, bra og nyttig!! PS, jeg har blitt spurt om å gjøre TV til høsten…..tenkeboksen venter. Etter ferien skal alt være avgjort!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:10:02+00:00 22. juni, 2011|Categories: OPPLEVELSER|25 Comments

25 Kommentarer

 1. thile 22. juni 2011 at 19:16 - Reply

  Me love! Herlig med sol ferie, Trine. Det fortjener du med din travle Agenda, i flere måneder.
  Jeg gleder meg til dine bilder fra prosjekt opp-pussing av heimen!
  Ha det så nydelig i ferien:-)

  Sommerklem

  • Trine Grung 22. juni 2011 at 19:37 - Reply

   Ja dette blir bra. Jeg klarer nesten ikke å vente selv! Elsker å pusse opp/ommøblere

 2. Elin 22. juni 2011 at 19:23 - Reply

  Ønsker dere en fantastisk flott ferie, kose dere skikkelig masse 🙂 Klem fra Bergen :)) Ps. Gleder meg til å følge oppussingen din, her er vi akkurat ferdig med stue og kjøkken :))

  • Trine Grung 22. juni 2011 at 19:37 - Reply

   Heldiggris! Da vet du litt om rotet vi har i vente 😉

 3. Mette R. 22. juni 2011 at 19:24 - Reply

  Ha en riktig god ferie, og hotellet ser fantastisk ut!
  Nyt varmen og solen, her er langt fra sommer.
  Klem fra Stavanger

  • Trine Grung 22. juni 2011 at 19:38 - Reply

   Skal til Stavanger i juli og bestiller sol og varme da!!!

 4. Anne Karin 22. juni 2011 at 19:28 - Reply

  Dette høres riktig spennende ut, og jeg kommer til å følge nøye med! Elsker oppussingsprosjekter! Ønsker dere først og fremst en riktig og velfortjen ferie, og masse lykke til med prosjektet, juhuu;-)))
  Solskinsklem er sendt!

  • Trine Grung 22. juni 2011 at 19:39 - Reply

   Woho….digg skal det bli! Ble så glad når hun sa at trappen må males!!! Trefarget idag

   • Anne Karin 22. juni 2011 at 21:04 - Reply

    Da må du vurdere å skifte gelenderet. Finnes så utrolig mye stiligt!!! Og når selve trappen er malet og gelenderet skiftet, har du plutselig en flunka ny trapp som ikke lingner den «gamle» i det hele tatt:))) Vi skal gjøre det samme, og jeg vil ha enten glass eller stål, eller kombinert glass/stål, da virker rommet enda større:))

    • Trine Grung 22. juni 2011 at 22:05 - Reply

     Takk for tipset!!! Må høre m dama som kan det….jeg skal kun ha på arbeidsantrekk.

     • Anne Karin 22. juni 2011 at 23:04

      Holder jeg med deg i;) Jeg står kun med «ønskene» på listen, og resten ordner snille arbeidsfolk:-))

 5. AnneBr 23. juni 2011 at 04:47 - Reply

  Ha en super ferie med familien din. Nyt hver dag og kom sterkt tilbake senere 🙂 God Sommer

 6. Ingeborg 23. juni 2011 at 14:08 - Reply

  Godt å se at du tar ferie Trine! Håper du og familien får herlige dager med masse positivt påfyll og deilig latskapsliv <3 Klem Ingeborg <3

 7. Keti 23. juni 2011 at 21:47 - Reply

  Lykke til med oppussings prosjektet – Er ganske gøy, og så blir man dritt lei og endelig ser man resultatet og DET ER DET VERDT – Kjøpte stort hus for 6 år siden og har pusset opp hele huset – rom for rom akkuratt slik vi vil ha det – Elsker mørk brunt, noe eik og hvitt i skjønn forening og pynter opp med årstidenes farger med selvsydde puter, løpere og pledd – GLED deg Trine 🙂 Klem fra Stavanger

 8. Heidi P 24. juni 2011 at 06:37 - Reply

  Ha en kjempe fin ferie….. velfortjent.. 🙂

 9. Damer 25. juni 2011 at 14:24 - Reply

  Lykke til! 
  Herlige bilder forresten.

 10. Magnus Kristiansen 25. juni 2011 at 22:43 - Reply

  Hei Trine!

  Første gang jeg er inne å kikker på din blogg og det var på tide ser jeg. Du har en flott blogg!
  Synd at du har blogg ferie, men skjønner det godt i forhold til ditt aktivitetsnivå 🙂
  Ser frem i mot å lese mer på din blogg. Lykke til med oppussingen, det blir også spennende å følge med på.

  Riktig god ferie hilsen Magnus

  • Trine Grung 26. juni 2011 at 19:49 - Reply

   Tusen takk!!! Veldig hyggelig å høre, velkommen tilbake!

 11. Ragnhild - Wallas Verden 3. juli 2011 at 19:49 - Reply

  Hei Trine. Hørte du hadde vært innom butikken min i Asker. Spennende prosjekt og ja, jeg er åpen for et sammarbeid jeg vet du.
  Nå må du ha en god ferie. Jeg forsvinner nedover i Auropa om en uke og blir borte i ca 3.
  🙂

 12. Cathrinebredenbekk 4. juli 2011 at 16:25 - Reply

  Hei.Lurer på hva plassen dere ferierer på i Tyrkia heter jeg,lide fint 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits