Bildekos fra en fridag

Dette har vært en deilig pinse. Igår var det perfekt vær og endelig kom det litt skille etter bikinitoppen! Jeg elsker at ferien min starter om en uke fra idag. Åtte uker skal nytes og brukes flittig til blant annet å trene meg opp igjen. Formen er ikke der den var for to år siden og det må jeg gjøre noe med. Det er kjedelig å drasse på 10 kilo for mye og denne sommeren skal dette tas tak i!

Er det mange som har personlig trener? Jeg er ikke der at jeg synes det er et poeng. Jeg sykler litt, jogger litt, trener litt styrke (har vekter hjemme) og nå har jeg rockering for mage og rygg. Er ikke det nok? Jeg satser på at en-to langturer på sykkel må til og intervaller er et must. Da sparkes formen igang ganske fort. Jeg har bestemt meg for å ta med kamera å filme til bloggen….må øve meg foran kamera igjen siden TV kanalen ruller igang til høsten (håper jeg).

Igår hang jeg med verdens beste nabo og siden hun har så fin hage ble det knipset litt bilder:

Dette er Marco. Han var et troll men er nå en engel. Så god da!

By | 2011-06-14T08:38:16+00:00 14. juni, 2011|Categories: MIN BLOGG|4 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits