Bloggferie

Jeg tar meg en liten bloggferie. Nå er det familie og ro som gjelder, og alle prosjekter skal få ligge rolig en liten periode. Bloggen kommer med to spennende prosjekter til høsten og jeg kan røpe det ene. Vi skal pusse opp stort sett hele huset, rom for rom, og jeg skal blogge om hele prosessen. Jeg gleder meg som en unge og hadde møte med inspiratoren idag. Hun vil ikke blogges, men jeg samarbeider med en flink interiørarkitekt.

Vi flyttet inn i huset vårt for 9 år siden og har ikke gjort noe siden. Vi har ganske ulik smak fra de vi kjøpte huset av og jeg gleder meg til å endre en god del ting. Vi har spart en del til dette og jeg gleder meg til å finne frem malerspannet. Dette skriver jeg vel vitende at jeg vil hate det samme spannet innen få måneder.

Før bilder vil komme. Underveis bilder blir et must, og ikke minst etter! Woho….kjempegøy. Alt dette skal gjøres i tillegg til at jeg kommer til å jobbe mer enn på mange år. Derfor trenger jeg ferie og skal slenge kroppen min hit de neste ukene:

Mandag 11 juli blir det et skikkelig innlegg med oppdateringer fra tidenes ferie!! Bare gled deg….jeg har tro på at dette blir ufattelig deilig, bra og nyttig!! PS, jeg har blitt spurt om å gjøre TV til høsten…..tenkeboksen venter. Etter ferien skal alt være avgjort!

By | 2015-05-31T10:10:02+00:00 22. juni, 2011|Categories: OPPLEVELSER|25 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits