En kreativ prosess

Jeg har brukt fire dager på å finne roen. Litt fri er viktig! Lengten etter sommer og ferie har bare økt på, og tanken på de åtte ukene jeg skal ha sommerferie får kroppen til å sitre. Jeg trenger ferie nå og jeg har jobbet dobbelt opp lenge for å kunne ta meg råd til det. Superdeilig å være i mål…begynner om 2 uker!

Det er ro i huset, rolig musikk fra The Shins -«Sea Legs» ruller fra Spotify. Jeg har dratt skrotten opp på kontoret for å forberede uken. Imorgen drar jeg et døgn til Stavanger for en intervjurunde i anledning lanseringen av «Bakomfilmen», dette i samarbeid med Innovasjon Norge og Region Stavanger. Les mer HER og HER.

Vi laget en bakomfilm fra Oprah-opptaket mitt og jeg gleder meg til å dele den innen få dager. Jeg prøver meg på engelsk og bare det i seg selv var en prøvelse. Jeg gjorde så godt jeg kunne og kjekt at Innovasjon Norge og Region Stavanger ble fornøyd. Filmene skal vises på ulike steder over hele landet  og er flott markedsføring for min flotte region Stavanger.

Imorgen «flytter jeg inn» på Sola Strand Hotell sammen med Heidi fra Region Stavanger. Planlegging av høsten står på plakaten i tillegg til SPA, ryktes det. Jeg foreviger turen….jeg vet jeg har noe bra i vente på det nye SPAet til strandhotellet!

Ellers går planleggingen av TV-kanalen min sin gang. Jeg skal snart oppdatere deg på prosessen. Enn så lenge kverner alle trådene i hodet mitt og jeg nøster en og en ting. Jeg har fått støtte til dette og av Innovasjon Norge….det eneste som gjenstår er navn. TVTing var en test for å sjekke seertallene og mulighetene. Jeg brenner for mange ulike områder, men skal dette online tv prosjektet mitt bli en suksess må jeg spisse budskapet mer. Og der stopper det litt. Jeg vil for mye, men skal nok klare å velge. Innen kort tid…..sommeren. Høsten 2011 skal alt være på plass. Jeg gleder meg til å dele (som alltid), her er noen bilder fra fridagene mine.

God energi fra Debbie og Leon. VELDIG glad for de! Vakre mennesker!

BAR Tjuvholmen var bra. Likte meg veldig godt der og god mat fikk vi servert. PS veldig god Cava!

Sønn var ikke i form og ville låne hånden til mamma. Hjertet smelter…..jeg elsker mine «små»!

By | 2017-03-16T07:09:47+00:00 5. juni, 2011|Categories: PERSONLIG|2 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits