Make-up for alle

Jeg har MANGE ganger blogget om hudlidelsen jeg har kalt rosacea. Les gjerne om det HER. Det å leve med denne kroniske lidelsen er ikke noe som påvirker hverdagen min nevneverdig, men jeg er veldig glad for alle råd jeg får fra andre og ikke minst de jeg kan dele til andre som sliter. Det er ufattelig mange som kontakter meg som sliter med samme hudproblemet, og jeg hjelper gjerne med mine erfaringer.

Jeg har de siste tre månedene testet en hudpleieserie som jeg snart skal blogge om. Gladnyheten for egen del er at nesten ALT det røde er borte og for meg er det stort i seg selv. Jeg har ikke tall på hvor mye penger jeg har «kastet» ut av vinduet på hudpleieprodukter! Men etter at jeg har blogget en del om dette problemet er jeg så heldig at jeg får teste en del produkter for å se om de kan hjelpe. Jeg lover ALDRI noen at jeg skal blogge om produktene. Jeg må selv være 100% fornøyd og da deler jeg gjerne med andre.

En ting jeg vet med sikkerhet er at mineralsminke er bra for alle med hudproblemer. Derfor er jeg glad for at Jane Iredale nå lar meg teste serien deres. Jeg ble sminket på TV2 for noen uker siden og sminkøren der anbefalte meg disse. Jeg tok selv kontakt med Jane Iredale for å se på muligheten for å teste om dette merket er bra for min hud. Jeg har i dag blitt dullet med av de.

Så langt ble resultatet bra, men det gjenstår å se om huden liker det. Gledelig om den gjør det siden det er faktor 20 i foundationen. Solfaktor er noe som rosacea IKKE liker. Jeg skal holde deg oppdatert på hvordan det går og kanskje komme med noen tips om hva jeg liker best. Mulig det kommer noen videoer på sikt…..kommer tilbake til det.

Ville du som leser bloggen min vært interessert i videoer med sminketips fra proffe folk? Jeg vurderer å lage en serie om dette……legg igjen kommentar!

By | 2015-05-31T10:04:54+00:00 16. juni, 2011|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , |3 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits