Syk verden

Vi lever i en verden med mange ulike mennesker, alle med ulike lyster. Det må en kanskje bare godta og innse. Jeg vet jeg har en offentlig profil online og Facebook har jeg lenge brukt for å bygge nettverk. Idag fikk jeg en skrudd melding på Facebook, les bare her:

Denne lå altså i innboksen min og hva i alle dager svarer en på noe slikt? Jeg skrev som følger:

og fikk nettopp dette til svar:

Surtant? Dama som har sendt denne mailen er svensk og er herved slettet fra min profil. Jeg ler litt av det hele, samtidig som jeg kjenner at dette ikke er greit! Hvem i alle dager er det hun tror hun er? Bruke mitt bilde for å selge truser? I alle dager…dette må være det rareste jeg har vært borti i hele mitt liv? Har du sett makan?

By | 2011-06-15T20:03:15+00:00 15. juni, 2011|Categories: MIN BLOGG|10 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits