En helt vanlig dag på jobben

Imorgen er siste arbeidsdag for unge lovende. Gjett om det skal gjøre godt! Jeg har jobbet på spreng de siste månedene for å kunne ta meg 8 uker ferie sammen med ungene, og jeg skal ikke gjøre noe annet enn å nyte! Trene, sole meg, sove, lese, blogge litt, og feriere.

En helt vanlig dag på jobben for meg er nok ikke som alle andres. Jeg har ikke et vanlig jobb-liv og dagene variere veldig. Ingen er like. Det har tatt meg nesten to år å venne meg til denne måten å jobbe på, og sånn utsiktene ser ut fremover ville jeg virkelig ikke byttet med noen. Jeg får være kreativ med mange forskjellige kunder og høsten ser veldig lovende ut.

Idag startet jeg hos HSH. Der fungerer jeg som nettverksleder for tre uliker grupper innen sosiale medier.

Det er kommunikasjonssjefer i store og mellomstore bedrifter som samles for å drøfte temaet sosiale medier. Sammen gjør vi hverandre bedre og jeg leder gruppene. Det er særdeles lærerikt for meg og jeg opplever at gruppene erfarer det samme. Det er bedrifter som Norske Shell, Peab, Veidekke, Ventelo, Block Watne, Hafslund, LHL, Bærums Verk, AGR Petroleum Services med mer som er representert.

Da jeg startet med disse nettverkene var jeg litt smånervøs. «Lille» meg skulle lære disse noe? Men allerede gang nr 2 gikk praten lett, og nå utvikler nettverkene seg til noe meget matnyttig for alle involverte. Kjempespennende og innovativt av HSH å satse på dette og ikke bare den vanlige kursformen. Dette er mer enn et kurs og jeg digger formen. Passer meg utmerket!

AGR Petroleum Services har blitt kunde av Medieutvikler etter disse treffene, og sammen har vi utført en spennende kampanje i sosiale medier. Den skaffet AGR masse positiv PR i de tradisjonelle mediekanaler som Rogalands Avis og Sunnmørsposten. I tillegg de har ansatt to sommervikarer på grunnlag av kampanjen. Disse to skal blogge for AGR, med kursing av meg, og kaller seg oljestudentene. Skal linke til bloggen når de er igang. Her er de to vinnerne av Årets feriejobb i Houston:

Vegard og Kristin er studenter ved Universitetet i Stavanger og ved NTNU. Masse lykke til, jeg gleder meg til å følge dere på ferden! Masse lykke til!!

By | 2017-03-16T07:09:37+00:00 20. juni, 2011|Categories: PERSONLIG|2 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits