Tidenes ferie

Jeg har virkelig oppdaget Tyrkia. For et flott land å feriere i og et land vi garantert skal tilbake til! Vi bestilte årets reisemål kort tid før avreise og derfor var det ikke så veldig mye å velge mellom. Tyrkia, og hotellet Kefaluka, ble valgt, uten at jeg skal nevne noen reiseoperatør. Grunnen til det er enkel, vi trenger de ikke lenger. Fremover så booker jeg fly og hotell selv, for hva gjør egentlig reiseoperatørene? De er et mellomledd som i dagens internett-samfunn bare blir et fordyrende ledd.

Vi ankom Bodrum flyplass for litt over en uke siden og en guide tok imot oss. Vi ble geleidet til en buss fra krigens dager, uten aircondition, og deretter forlatt til å klare oss selv. Ikke at vi ikke gjør det, klarer oss selv, men i «gamledager» fulgte alltid guiden med på turen og oppdaterte oss om det meste vi passerte på veien.

  

Vi fløy med Norwegian, reiseoperatøren har nettopp har inngått samarbeid med selskapet, og for flyselskapets del må det tas noen grep. Det bør vises film på en litt over 4 timers flytur, og det minste dere kan tilby gjestene er en pute eller teppe når flyet går klokken 0600 om morgenen. Barn er ganske trøtte på det tidspunktet.

Når bussen endelig (infrastrukturen fram til hotellet var elendig, for å si det mildt) kom fram var det som å komme til himmelen. FOR et hotell!! IPhonen gikk  ganske fort varm  siden mange bilder måtte tas!

Rom 5106 ble okkupert av oss og standarden var upåklagelig! Aircondition fungerte og medbragt vifte strategisk plassert. Åtte dager klar for å nytes…her er bildedryss:

Det var en utrolig underholdningsgjeng på hotellet og de sto på hele dagen. Vi synes innimellom at det ble litt i overkant, men da var det bare å flytte ned på bryggen eller til andre enden av bassengområdet. No stress. Karen til høyre trodde han var Michael Jackson, ufattelig flink danser, og flinke til å showe var de. Herlig gjeng med masse latter og humor!

 

  

Jeg har aldri sett makan til solnedganger. Ved middagstider i åttetiden gikk den ned og vi satt bare å nøt dette vakre synet!

Dette var tidenes roligste ferie med all inclusive. Hotellets SPA var vi innom og jeg kan anbefale Erhan på det varmeste. Vanvittig bra massage!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:10:00+00:00 9. juli, 2011|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , , |12 Comments

12 Kommentarer

  1. Bente 9. juli 2011 at 06:53 - Reply

    Så helt fantastisk ut. Hvor i Tyrkia var dette Bodrum? Hvordan var starnden der?

    • Trine Grung 9. juli 2011 at 07:40 - Reply

      Standarden var veldig bra og hotellet lå 15 minutter fra selve Bodrum 🙂

  2. Hilde 9. juli 2011 at 07:53 - Reply

    Så helt nydelig ut:-))) Hva hette hotellet dere lå på? Skal til Bodrum i september og gleder meg masse:-)))

  3. thile 9. juli 2011 at 08:20 - Reply

    Herlig!

  4. Svein Harald 9. juli 2011 at 08:55 - Reply

    Ser utrolig godt ut. Kommer selv akkurat hjem fra Kusadasi litt lenger nord i Tyrkia – fantastisk hotell, klima, mat og mennesker. Blir nok en tur igjen!!  🙂

  5. Ingeborg Nyvang Senneset 9. juli 2011 at 15:23 - Reply

    Mildt sagt sjalu, men unner deg hvert minutt=)

  6. Magnus 9. juli 2011 at 21:58 - Reply

    Hei Trine!

    Tyrkia er et veldig bra reisemål. Har selv vært der to ganger, i en liten by som heter Cesme og i den noe mer kjente byen Alanya. Begge gangene har jeg hvert superfornøyd. Jeg har hvert spesielt fornøyd med gjestfriheten og servicen som det Tyrkiske folk byr på. Takk for et hyggelig innblikk i din ferie.

    Hilsen Magnus

    • Trine Grung 10. juli 2011 at 08:32 - Reply

      Elsker de små byene som turistene ikke har oppdaget enda. Skal sjekke Cesme, takk for tips!

  7. Erik Thorsen 12. juli 2011 at 12:41 - Reply

    Trenger ikke reiseoperatør? Ha ha. Det var faktisk en morsom kommentar. Hva med den dagen du/dere blir syke eller du kommer frem og hotellet ikke har reservasjonen din allikevel? Jeg er også litt spent på regnestykket ditt på at det er et fordyrende mellomledd? Jeg jobber ikke i reisebransjen lenger, men har gjort det før. Og jeg må si at jeg ville aldri booket selv. Weekendferie i Paris, ja, selvsagt bestiller jeg selv. Sydenferie? Niks, der bruker jeg reiseoperatører. Men det er kanskje bare meg. Men om du har litt mer informasjon over hvor mye penger du sparte sammenlignet med en reiseoperatør så er jeg interessert i å vite mer. Kanskje jeg tar feil?

  8. Aina Mandela Helgheim 17. juli 2011 at 18:27 - Reply

    Ved å reise til Tyrkia som turist, støtter du opp under korrupsjon og ekle saker

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits