Mange meninger om meg

Jeg vet jeg har mange faste lesere av denne bloggen. Flere har fulgt mine trivielle krumspring på nettet  i mange år, og vit at jeg setter stor pris på det. Jeg fant tidlig ut at å ha en blogg, hvor jeg selv kunne publisere det jeg ønsket, var helt genialt.

Bloggen min har:

 • skapt diskusjoner
 • startet online-debatter, som igjen har blitt plukket opp i rikspressen
 • den har skapt overskrifter og gitt meg utrolig mye PR
 • den har gjort at jeg har stiftet bekjentskap med mange nye spennende mennesker
 • den har blitt en snakkis og gjort at nettverket mitt på sosiale medier i dag rommer over 25 000 mennesker totalt.
 • den har innimellom skapt frustrasjoner (det kan være krevende å være en snakkis)
 • den har gitt meg muligheten til  å jobbe hos HSH som nettverksleder, noe jeg elsker
 • den har gitt meg inntektsgrunnlaget jeg har idag, siden den var starten på jobben min som medieutvikler  
 • den har gitt meg muligheten til å holde mange foredrag om sosiale medier. Jeg digger å holde foredrag og opplever at mange finner mine valgte ord nyttige.

Men mest av alt har den gitt meg et sted hvor jeg kan skrive ned det jeg tenker og mener om ting. La det være overskrifter i avisene, kjendiser, helse, barneoppdragelse, trening, kosthold, etc. Jeg har ment mye om mangt , og heldigvis var det  ikke ulovlig sist jeg sjekket.

Det er ikke alltid overskrifter i avisene står i stil med virkeligheten. Både VG og Dagbladet elsker å tablodisere innholdet for de skal tross alt selge aviser og de elsker å «sjokkere». Mange ganger har jeg våknet til overskrifter om meg selv som naboene i gata og mine venner skjønner fint lite av. De hører min side av saken og skjønner at avisene har en egen vinkling som ikke nødvendigvis stemmer helt.

Det er stor forskjell på Trine privat, profesjonelle Trine og Blogg-Trine. Det ligger deler av meg på disse trivielle sidene online, men største delen av tiden er jeg mor og samboer, en redelig person som alltid er ærlig og sier det jeg mener, jobber iherdig og masse, elsker samtaler med mennesker som kan gjøre at jeg som menneske utvikler meg.

Derfor blir jeg litt trist når jeg hører om mennesker som lar seg «skremme» av at det er delte meninger om meg. Er det så ille det jeg gjør på nettet? Jeg tror de som meddeler dette ikke har lest bloggen min nøye nok, de har hørt hva andre sier. Da har jeg blitt en snakkis og noen ganger kan det være litt slitsomt. Jeg velger å tenke positivt, og at de med delte meninger online kanskje bør treffe meg før de gjør seg opp en mening? DA kan de først høste respekt for å mene noe om meg….ikke gjør det for noen skrevne ord på en blogg. Eller er jeg helt på jordet nå?

PS: dette er ikke et klageinnlegg siden bloggen er en snakkis. Kun tanker jeg satt med en søndags morgen. Kommenter gjerne.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-08-20T20:26:45+00:00 10. juli, 2011|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON, MIN BLOGG, YTRINGER|13 Comments

13 Kommentarer

 1. Rojo71 10. juli 2011 at 09:46 - Reply

  Det er vel like frivillig å lese Trines blogg, som det er å se/velge hva en vil se på tv..

 2. Ann Cathrin 10. juli 2011 at 11:49 - Reply

  Hei Trine. Når noen har meninger og sier dem høyt vil det alltid komme reaksjoner på et eller annet vis. Internett gjør det dessverre lett for de som ikke tør si hva de mener til vanlig å mene veeeldig om både saker og ikke minst personer. Jeg synes det er flott at du deler tanker og meninger med oss som frivillig leser det du skriver. Dette er jo fordi jeg synes du har spennende tanker og en fantastisk stå-på-vilje. Jeg er ikke alltid enig, men det er jo bare helt greit det 🙂 Jeg synes at du har vist en flott evne til å ta fatt i din egen situasjon, og gjøre noe veldig bra ut av det. Du er en dame med pågangsmot og tro på deg selv og egne kvaliteter, og det er slike kvinner vi trenger. Stå på Trine- det er spennende og lærerikt å følge deg. Ha en flott søndag 🙂

 3. Elin 10. juli 2011 at 12:23 - Reply

  Hei Trine 🙂 Alltid like kjekt å lese bloggen din, og de som ikke synes noe om den kan vel bare la være å lese den . Men du vet det er alltid noen som bare liker å være negativ dessverre. Forsett med å komme med alt du har på hjertet du :)) Ønsker deg og dine en forsatt flott søndag 🙂 Klem fra Bergen :))

 4. Hilde 10. juli 2011 at 13:54 - Reply

  Min umiddelbare respons er: velkommen til Internett. Uansett hva du mener, skriver eller hvilke personlige egenskaper du har – så vil noen la seg inspirere, andre seg irritere. På samme måte som du synes det er deilig å ha et sted der du kan publisere dine meninger uten filter, så har du skapt en arena hvor også andre kan gjøre det samme. Det gjør blogging til en risikosport, som vil kunne gi mange oppturer – men også noen skikkelige mageplask. Man kan gjerne si at det bare er å overse de surmagede kritikerne, men jeg forstår godt at du innimellom blir sliten av det.

 5. Agbran 10. juli 2011 at 19:07 - Reply

  Syns alltid det er hyggelig, inspirerende og moro også å lese bloggen din. Jeg har tatt til meg det som jeg syns passer for meg, og at alt ikke passer for alle er vel en selvfølge. Så det som står i disse avisene tar jeg med en stooor klype salt.
  Så stå på Trine og fortsett som du har startet. De fleste av oss som leser bloggen din tror jeg liker den.
  Jeg gleder meg til fortsettelsen

  Lykke til videre

 6. Ingeborg Nyvang Senneset 10. juli 2011 at 19:27 - Reply

  Jeg skjønner godt om du til og med blir lei deg fra tid til annen. Det skal mye til å la alt som er ukonstruktivt negativt prelle av. Og det er kanskje bare ok? Man er jo bare et menneske. Det tror jeg mange glemmer når de kun ser noen bloggede ord på en liten skjerm.

 7. Ninabjer 11. juli 2011 at 09:52 - Reply

  Hei 🙂
  Jeg har vært ivrig leser av bloggen din i knapt et år nå,-kom over den «litt tilfeldig» via et av innleggene til Helse-Hilde,-som jeg også syntes var spennende lesing.
  Jeg er en «jente» midt i livet med 3 ganske så voksne «barn» etterhvert, er gift og har en lang akademisk utdannelse innen helsesektoren.
  -Men, har dessverre strevd med både det ene og andre helseproblem i løpet av de siste 15 årene,noe som har ført til lange sykemeldinger og frustrasjoner/»depresjoner» osv, noe som igjen har ført til årelang feilmedisinering,-viser det seg nå.Jeg ser heldigvis» et lit lys i enden av tunnelen» nå og føler jeg for første gang på v mange år er på rett vei, – og,når det gjelder bloggen din har den gitt meg mye glede og inspirasjon i løpet av dette siste året!
  Så, stå på,Trine og takk for bloggen din!

  • Trine Grung 11. juli 2011 at 09:54 - Reply

   Tusen takk! Det er kommentarer som din som gjør at jeg forsetter. Veldig kjekt at den inspirerer….det er det som er meningen!!

 8. Vegard 13. juli 2011 at 09:29 - Reply

  Hauehae 

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits