Me+fashion=katastrofe

Noen ganger skulle jeg virkelig ønske at jeg var en fashionista. Jeg drømmer om å være ei som kan gå i butikker og vite hvilken stil som er dedikert for meg og min kropp. Hva som passer sammen, hva som passer sammen med den stilen jeg allerede har i skapet, hvilke snitt som vil fungere for min noe større kropp enn for 10 år siden, hvilke farger som er kule sammen og ikke minst blir kule på meg.

Jeg er en katastrofe i butikken og jeg skulle virkelig ønske at jeg mestret dette område. Jeg ser på venninner av meg, som jeg synes kler seg kult, og jeg ser at de får det til. De får ting til å passe sammen uten at det egentlig matcher. På Beitostølen har de Motekroken og hun som jobber der sa noe morsomt: du tenker for mye Trine. Det er bare å kle på seg og ikke tenke at det skal matche så mye.

Lett for henne å si som bare får det til hver eneste dag.

Jeg sitter og drømmer meg bort i en katalog. Hvis jeg skulle klare å sette sammen disse antrekkene måtte jeg tatt bilder for å huske de. Jeg er ikke helt katastrofe i klesveien, men det lille ekstra får jeg aldri til! Det ser jeg helt klart. Jeg tror noen ganger at jeg får det til, så ser jeg et bilde, og grøsser. Det slår meg med en gang- Hva i alle dager tenkte jeg på her? Jeg får dårlig selvtillit av akkurat dette, men det veies opp innen andre områder. Men det irriterer meg!

Jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde en egen personlig shopper. Virkelig! Jeg vet det høres klysete ut, men klær er så viktig. Jeg aner ikke hvilken stil jeg skal velge en gang. Jeg går fra å være kjole-Trine til joggebukse-Trine på en og samme dag. Jeg føler meg som en slask.

Ta i dag for eksempel. Jeg var på kino med ungene og så «Bad teacher» (drittfilm forøvrig). Jeg hadde tatt på meg en kjole, sandaler, og en cardigan. Etter endt kino gikk vi i en av mine favorittbutikker ,Timalu, i Drammen, og hele meg dalte som en sekk poteter. Jeg skulle SÅ ønske at hvert eneste plagg passet meg, at jeg klarte å sette sammen akkurat DEN stilen hver eneste dag. Men det får jeg ikke til, ikke om jeg hadde hatt råd til å kjøpe hele butikken! MØKK.

Hvor blir det av min time med Jan Thomas? Eller en avtale med Drammen eller Asker sin beste stylist? Jeg er 180 cm høy og derfor en utfordring å kle opp. I tillegg trekker jeg en del, noe som ikke gjør jobben lettere. Jeg har blitt voksen men aner ikke hva jeg skal ta på meg. Striesekk, velkommen hjem til meg! Nevnte jeg at jeg HATER prøverom? JA til online-shopping og kjoler som derfor ikke passer!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-07-18T19:02:57+00:00 18. juli, 2011|Categories: MIN BLOGG|17 Comments

17 Kommentarer

 1. Yvonne Johanssen 18. juli 2011 at 17:11 - Reply

  Forstår deg så utrolig godt, Trine! Jobber selv i en klesbutikk og møter på mange slike som deg hver eneste dag. «jeg hater å handle klær! Kan ikke du sette sammen et antrekk for meg?» – slike spørsmål får jeg ofte. I motsetning til de fleste andre butikker hjelper vi kunden med slike ting, for følger dem opp gjennom hele handleturen.

  Slik burde flere butikker være. Når det er sagt så synes jeg det viktigste er at du finner noen klær som er behagelige å gå med, men dog som du føler du kan vise deg frem i. Vanskelig..

  • Trine Grung 18. juli 2011 at 17:17 - Reply

   Jeg har flere butikker hvor betjenningen virkelig er flinke. Men jeg finner ikke min stil! Jeg vil gjennomføre en stil…ikke skifte fra den ene ytterkanten til den andre. Uff, ikke lett 🙂

 2. Elin 18. juli 2011 at 17:14 - Reply

  Synes no du er fin på alle bilder jeg ser av deg jeg :)) Opp med humøret Trine :))

  • Trine Grung 18. juli 2011 at 17:16 - Reply

   Takk. Humøret er oppe, drømmer bare om å få til en stil jeg liker og klarer å gjennomføre!

 3. kate solberg 18. juli 2011 at 18:00 - Reply

  uffamei..så vanskelig er d ikke Trine..du bare gaper over hele rekka??comprende??d er massevis av lekkert der ute..men klær er som vin noe er bra og noe dårlig dagen derpå…Først må du finne en som ser deg..ditt behov og din utstråling…kroppen kommer tilslutt..hva vil du formidle??hva ser du når du ser noe lekkert??la en som kan det ta seg av deg….jeg stiller..mvh Kate   HOS KATE

  • Trine Grung 18. juli 2011 at 18:04 - Reply

   Good! Men du er da ganske dyr Kate 😉 Hehe Kommer innom deg jeg!

   • kate solberg 18. juli 2011 at 18:18 - Reply

    Dyr og dyr..kvalitet er dyrt….men hva det gjør for deg må du bare oppleve…stoffene hjelper kroppen..en kjole du kan ha i laaang tid..krølle sammen i koffert..møte opp på møte..gå på lunsch..spise middag..og møte din elskede med..alt på en gang..Dyrt????

   • kate solberg 18. juli 2011 at 18:18 - Reply

    Dyr og dyr..kvalitet er dyrt….men hva det gjør for deg må du bare oppleve…stoffene hjelper kroppen..en kjole du kan ha i laaang tid..krølle sammen i koffert..møte opp på møte..gå på lunsch..spise middag..og møte din elskede med..alt på en gang..Dyrt????

 4. Brette 18. juli 2011 at 18:03 - Reply

  Høres kjent ut.

 5. Linda Ursin 18. juli 2011 at 19:58 - Reply

  Du er ikke alene 🙂 For meg er det kanskje ikke selve «know how»-en som mangler, men klærne. Det eksisterer ikke klær som passer på min kropp. Finnes ikke klær for en på 1,59 med H-cup og flesk her og der 😀

 6. Fagerheim Marit 19. juli 2011 at 07:37 - Reply

  Er også nesten 180 og strever med å finne en stil som ikke er kjerring,for damete og ikke for ung.Er 52 og veier akkurat det samme som da jeg var 19,men kan jo ikke kle meg sånn.Det blir for det meste jeans,cardigan og topper.Finner aldri skjørt som er fine på,og er ikke flink med smykker.Men er flink til å se hva menn kler:-)

  • Trine Grung 19. juli 2011 at 10:04 - Reply

   Ja vi må aldri bli kjerring! Hater når den følelsen dukker opp 🙁

 7. AnneB 19. juli 2011 at 16:01 - Reply

  Nå begynner det å løsne litt her, har tatt av drøyt 20 kilo siden september. Så nå kan jeg gå i de vanlig butikkene, og ikke bare Zizzi o.l. Nå er det slutt på kjerringklær, turde jo ikke de stilige klærne i store størrelser må vite. Gikk inn i bukse str 38+ her om dagen, ble rent salig…..MEN det lille ekstra????? Nei det får ikke jeg til heller..Der må jeg ty til hjelp fra noen som jeg stoler på…..

  • Trine Grung 19. juli 2011 at 16:38 - Reply

   Nice!!! Så flott! Inspirasjon til meg og, jeg er igang!

 8. Tanya 21. juli 2011 at 12:24 - Reply

  Bestill deg en time hos profesjonell stylist. Folk er faktisk utdannet til det og har det som yrke,
   Ikke vent på JT og happy day. Han fremmer bare sine venner.

  • Trine Grung 21. juli 2011 at 15:54 - Reply

   Det vet jeg, var ment som en spøk. Jeg har jobbet m flere stylister men de skjønner meg ikke helt føler jeg. Veldig opptatt av trend og ikke alltid hva som faktisk passer en 😉

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits