20110723-123207.jpg

Denne dagen vil vi huske lenge. Mine to barn kommer aldri til å glemme Harry Potter sitt avsluttende kapittel i Colosseum kino idag.
Vi satte oss tilrette med 3D briller og gledet oss til to timer i Potters verden. Mobilen stod på lydløs, men det hindret den ikke fra å lyse der den lå i fanget mitt. Midtveis i filmen lyser den i takt med at Potter kjemper sin tapre kamp. «Hvor er du?» skriver min mor, «Hvilken kino valgte dere?» skriver nærmeste nabo.
Jeg kommer aldri til å glemme de neste 50 minuttene i denne kinosalen. Frykten for at noe skulle skje der vi var samtidig som jeg heldigvis ble oppdatert via Twitter. Det er på dager som dette at jeg må få takke sosiale medier! Tusen takk til alle på Twitter og Facebook!

Ikveld sendes mine tanker til de pårørende. Dette er bare forferdelig og vi tenner lys ikveld. Kommer ikke til å få sove!

Blogit har oppfordret bloggere å legge ut dette bildet. Dette gjenspeiler samholdet vi må nå må enes om i landet vårt.

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.