HjemmeSPA

20110730-024216.jpg

Det er viktig å ta vare på hud og helse. Lørdager , hvis ikke noe prekært dukker opp, så har jeg et fast rituale som jeg digger å gjennomføre.
Først må en stå opp, det kan lønne seg. Drikke en liten smoothie, lese litt aviser, ikle meg treningstøy for så og svette skikkelig en god time.
Vel hjemme gjøres et par øvelser og deretter inntas badet. Hud i trynet skrubbes og smøres inn med maske. Håret skummes opp og sluker en god klatt med kur. Så finner jeg fotfil og pusser hælene (herregud så tørre de blir om sommeren!) Deretter puttes de i varmt vann med grønnsåpe og olivenolje i, samtidig som kur og maske får gjøre sitt med resten.

Sitter i godstolen hos muttern, og datter og jeg har vært rundt Stokkavannet imorges. Nå er jeg igang med ritualet før lørdagen kan begynne. Dette er pleie for både sjel og kropp. Deilig, anbefales! Endelig funnet noen hudpleieprodukter som virkelig hjelper mot eksemen min, men det får jeg blogge om senere.

20110730-025205.jpg
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:04:52+00:00 30. juli, 2011|Categories: PERSONLIG|8 Comments

8 Kommentarer

 1. thile 30. juli 2011 at 13:13 - Reply

  Du er bare så herlig, min venn 🙂
  En fin lørdag formiddags-syssel.
  S bra du har funnet hjelp, vennen.

  Ha en nydelig helg.

  Klem

 2. Hilde Jervsjø 30. juli 2011 at 13:20 - Reply

  En av de tingene jeg virkelig beundrer hos deg Trine er at faktisk GJØR DET! Selv hadde jeg planlagt en hel hjemmeSPA dag i løpet av ferien. Kjøpt inn alt jeg trengte av skrubber og kremer og fukt og duft og oljer. I dag er det lørdag. På mandag er det tilbasjatt på jobb. Jeg har ikke gjort det ennå…. men i morgen kanskje?

  Klem <3

  • Trine Grung 30. juli 2011 at 13:33 - Reply

   Det er bare å gjøre det….føttene og hele meg føles ren ut……det er det beste jeg vet. Trene, pleie og så kose. Nice!

 3. Heidi P 30. juli 2011 at 13:29 - Reply

  Å hørtes herlig ut jobber som regel helger jeg nå, men tar det igjen på  hverdager. Men viktig å huske seg selv hvem ellers husker på oss? Må få høre om de produktene jeg har prøvd masse men funnet noen som hjelper litt på min eksem. Nuskin har du prøvd det merket? Særlig en kremene dems er bra. 

  • Trine Grung 30. juli 2011 at 13:34 - Reply

   Jeg finnes ikke rød lenger….skal blogge om det. Det er virkelig fantastiske produkter og jeg kommer aldri til å bruke noen andre. De er perfekte for meg!

 4. Christine Lövendahl 30. juli 2011 at 20:37 - Reply

  så utrolig deilig. vurderer å ta turen ut på byen her, men tror jammen meg jeg skal finne ansiktsmaska og balja her 🙂 hurra for bra inspo på en lørdagskveld 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits