HjemmeSPA

20110730-024216.jpg

Det er viktig å ta vare på hud og helse. Lørdager , hvis ikke noe prekært dukker opp, så har jeg et fast rituale som jeg digger å gjennomføre.
Først må en stå opp, det kan lønne seg. Drikke en liten smoothie, lese litt aviser, ikle meg treningstøy for så og svette skikkelig en god time.
Vel hjemme gjøres et par øvelser og deretter inntas badet. Hud i trynet skrubbes og smøres inn med maske. Håret skummes opp og sluker en god klatt med kur. Så finner jeg fotfil og pusser hælene (herregud så tørre de blir om sommeren!) Deretter puttes de i varmt vann med grønnsåpe og olivenolje i, samtidig som kur og maske får gjøre sitt med resten.

Sitter i godstolen hos muttern, og datter og jeg har vært rundt Stokkavannet imorges. Nå er jeg igang med ritualet før lørdagen kan begynne. Dette er pleie for både sjel og kropp. Deilig, anbefales! Endelig funnet noen hudpleieprodukter som virkelig hjelper mot eksemen min, men det får jeg blogge om senere.

20110730-025205.jpg

By | 2015-05-31T10:04:52+00:00 30. juli, 2011|Categories: PERSONLIG|8 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits