Me+fashion=katastrofe

Noen ganger skulle jeg virkelig ønske at jeg var en fashionista. Jeg drømmer om å være ei som kan gå i butikker og vite hvilken stil som er dedikert for meg og min kropp. Hva som passer sammen, hva som passer sammen med den stilen jeg allerede har i skapet, hvilke snitt som vil fungere for min noe større kropp enn for 10 år siden, hvilke farger som er kule sammen og ikke minst blir kule på meg.

Jeg er en katastrofe i butikken og jeg skulle virkelig ønske at jeg mestret dette område. Jeg ser på venninner av meg, som jeg synes kler seg kult, og jeg ser at de får det til. De får ting til å passe sammen uten at det egentlig matcher. På Beitostølen har de Motekroken og hun som jobber der sa noe morsomt: du tenker for mye Trine. Det er bare å kle på seg og ikke tenke at det skal matche så mye.

Lett for henne å si som bare får det til hver eneste dag.

Jeg sitter og drømmer meg bort i en katalog. Hvis jeg skulle klare å sette sammen disse antrekkene måtte jeg tatt bilder for å huske de. Jeg er ikke helt katastrofe i klesveien, men det lille ekstra får jeg aldri til! Det ser jeg helt klart. Jeg tror noen ganger at jeg får det til, så ser jeg et bilde, og grøsser. Det slår meg med en gang- Hva i alle dager tenkte jeg på her? Jeg får dårlig selvtillit av akkurat dette, men det veies opp innen andre områder. Men det irriterer meg!

Jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde en egen personlig shopper. Virkelig! Jeg vet det høres klysete ut, men klær er så viktig. Jeg aner ikke hvilken stil jeg skal velge en gang. Jeg går fra å være kjole-Trine til joggebukse-Trine på en og samme dag. Jeg føler meg som en slask.

Ta i dag for eksempel. Jeg var på kino med ungene og så «Bad teacher» (drittfilm forøvrig). Jeg hadde tatt på meg en kjole, sandaler, og en cardigan. Etter endt kino gikk vi i en av mine favorittbutikker ,Timalu, i Drammen, og hele meg dalte som en sekk poteter. Jeg skulle SÅ ønske at hvert eneste plagg passet meg, at jeg klarte å sette sammen akkurat DEN stilen hver eneste dag. Men det får jeg ikke til, ikke om jeg hadde hatt råd til å kjøpe hele butikken! MØKK.

Hvor blir det av min time med Jan Thomas? Eller en avtale med Drammen eller Asker sin beste stylist? Jeg er 180 cm høy og derfor en utfordring å kle opp. I tillegg trekker jeg en del, noe som ikke gjør jobben lettere. Jeg har blitt voksen men aner ikke hva jeg skal ta på meg. Striesekk, velkommen hjem til meg! Nevnte jeg at jeg HATER prøverom? JA til online-shopping og kjoler som derfor ikke passer!

By | 2011-07-18T19:02:57+00:00 18. juli, 2011|Categories: MIN BLOGG|17 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits