Perfekt solskinssdag

Nydelig vær i Stavanger og byen viser seg fra sin beste side på alle måter. Datter og jeg valgte å tilbringe dagen med treningstur rundt Stokkavannet før vi dro på piknik med gode venner. Det er så deilig her, jeg er så glad i Stavanger. Husbonden er nok litt lei av at hver gang jeg kommer fra hjembyen min så eskalerer maset om flytting. Noen ganger kunne jeg virkelig tenke meg å dra med hele lasset til Vestlandet!  Jeg elsker virkelig fønvinden fra havet, barnsdomsvennene mine og atmosfæren her. Men det skjer nok aldri…dessverre.

Jeg vet det er nok av ting jeg ville savnet i Røyken, det er ikke det. Men sist jeg sjekket er det lov å drømme og ikke minst mase litt på maken. Kanskje Viking FK kan ta en telefon og gi han et tilbud han ikke kan si nei til? Høhø, det hadde vært noe!!

Datter sine kreative hender fikk fart på seg når noen foreslo å lage blomsterkranser. Slikt ligger ikke for mor…jeg kan lage blogg mens andre briefer med blomsterkranser.

By | 2015-05-31T10:09:53+00:00 31. juli, 2011|Categories: OPPLEVELSER|4 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits