Et døgn på Herføl og en er et nytt menneske. På mange måter. Ro, latter, gode samtaler, gode venner, nydelig sted, hav, frisk luft, god cava….jeg trenger vel ikke å forsette? Jeg lar bildene snakke for seg selv. Jeg var der ifjor og skal tilbake neste år. Det kan jeg garantere!!

Sjefen Mona ( og kalt @nurk56 på Twitter)

Sol Haavik

Det har siden sist kommet gammeldags Landhandel på Herføl. MÅ SEES!

Jeg kjøpte meg skjerf på Landhandelen

Ragnhild og SOL klare for tur…..ut til Katedralen

Ladies, the finest ladies

Mat må en ha og mange gode minner rundt bordet

Helgens bilde. Takk damer, setter stor pris på dere!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.