Jeg elsker Polen OG vodka!

En ting er sikkert. Jeg skal tilbake til Polen. Jeg innrømmer gjerne at jeg i forkant hadde mine bilder, som ikke nødvendigvis var positive, til dette landet litt lenger sør for oss. Men ALLE bildene er visket ut og erstattet av nye. Disse nye er positive, fulle av farger, gode lukter, hyggelige mennesker, og vodka.

Skal jeg ta meg en fest veien videre så er kald, ren vodka tingen. Gjett om det ble fart på mor! Under bryllupet var det alltid kald vodka på alle bordene, og vi ble beordret til å skåle ofte. Jeg har ikke ledd så godt på lenge!

Jeg forelsket meg i folkeslaget, byen Sopot, astmosfæren, stranden, gatecafene, gamlebyen i Gdansk, og mannen min. Jeg ble nyforelsket på turen og gjett om vi trengte disse dagene i det «fri». Voksentid skal ikke nedprioriteres denne høsten, det er vi begge enige om. Nå som ungene er blitt ganske store ( 10 og 12) så har ikke sommeren bydd på mye av akkurat dette. Voksentid. Det er viktig!

Erik og Kasia giftet seg lørdag 20 august på fantastiske Grand Hotel Sopot. Vi hadde junior suite (det var kun det som var ledig) og koste oss veldig på dette flotte hotellet rett ved stranden. Vi valgte å spise på strandcafeen rett utenfor porten til hotellet siden det var noe billigere. Maten i Polen var veldig bra og ikke minst rimelig. Vi spiste oss gode og mette for rundt 100-lappen og det inkluderte drikke. Helt utrolig! Vi vurderer å se om det finnes leiligheter for salg i byen. Koselig å ha Sopot som sommerparadiset vårt….så koselig var det faktisk! Hygg deg med bilder:

Torget midt i Sopot omringet av hyggelige cafeer:

  

  

Hotellet:

  

Et polsk par giftet seg på fredagen…..og de kjørte hest og kjerre i øsende, pøsende regn. LOL er kanskje frekt å si, men jeg hadde avlyst akkurat dette hvis himmelen hadde åpnet seg på min dag.

Bryllupet «vårt»:

  

  

Ser det ikke flott ut? Gang det med ti…..så flott var det!

I ettermiddag starter en ny gjesteblogger her på siden min. Feite-Lilly skal selv fortelle sin historie….følg med!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:09:38+00:00 22. august, 2011|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , , |19 Comments

19 Kommentarer

 1. Heidi P 22. august 2011 at 08:04 - Reply

  Så fin kjole du hadde. Du ser strålende ut 🙂

  • Trine Grung 22. august 2011 at 10:16 - Reply

   Så hyggelig, tusen takk Heidi! Hjelper å komme seg litt vekk….da finner en energien fra innsiden og stråler det ut. Jeg følte meg som en diger hval, men klarte å drite i det. I dag starter alt for fult…..sjokoladen har flyttet ut av huset. Sammen med isen bor de nå på Nordpolen….i en iglo

 2. AnneB 22. august 2011 at 09:18 - Reply

  Dette så helt fantastisk ut! Kanskje et land å vurdere neste ferie?? Og JA, voksentid er viktig så sett av tid til det fremover. 
  Takk for titten og ha en super dag :))

  • Trine Grung 22. august 2011 at 10:15 - Reply

   Alle bør vurdere dette landet! Sopot ga en følelse av riviera…..helt vanvittig fint!

 3. Hilde kristin 22. august 2011 at 13:32 - Reply

  Har vel alltid tenkt på Polen og «østblokk» landene med Finland  som triste og gråe land….. og blir støtt og stadig overrasket over alle fargene, luktene, arkitekturen, folket, varmen, historien osv osv…

  Ha en strålende uke med mere voksentid….

  • Trine Grung 22. august 2011 at 13:57 - Reply

   Ja så feil kan man ta. Jeg skal garantert tilbake, elsker å reise!

 4. Caroline Berg Eriksen 22. august 2011 at 17:34 - Reply

  Så vakker du er 😀 Får dere ikke lyst til å feire bryllup selv nå da?? 😀

  Og du, vodka, ja takk! Klemmer! 

  • Trine Grung 22. august 2011 at 18:12 - Reply

   Snart skal vi to drikke vodka sammen kjære…og jo, neste sommer snakkes det om 😉 hysjhysj

 5. Kristin Gjødingseter 22. august 2011 at 18:03 - Reply

  Jeg forelsket meg i stedet bare av å se på bildene!

 6. Roxy 24. august 2011 at 09:41 - Reply

  Jeg kommer fra Gdansk. Liker Sopot best om sommeren. Det var hyggelig å høre at du likte deg der 🙂

 7. Kong Slafen 25. august 2011 at 12:41 - Reply

  Den limousinen der var kjempekul!

  • Trine Grung 25. august 2011 at 13:38 - Reply

   Jeg likte og den godt! Ny/gammel på en og samme tid

   • Otrebski 5. september 2011 at 10:23 - Reply

    Jeg er halvt polsk og har feriert mye på Østersjøkysten. Fantastisk fint, samtidig som det er billig og en får mye for pengene. Er helt enig med deg med vodkaen! Skal serveres iskald og du blir i kjempeform! Prøv også fjellbyen Zakopane i sør. Du får den samme følelsen der, men denne gang til fjells.

    • Trine Grung 5. september 2011 at 10:46 - Reply

     Takk for fint tips! Jeg skal tilbake til Polen, det er sikkert!

 8. raff 9. oktober 2011 at 20:26 - Reply

  Flott blogg om Sopot…har vært der tre ganger i år. I februar, mars og juni….og det var fantastisk. Liker utelivet i denne byen 🙂

 9. therese 3. august 2013 at 17:31 - Reply

  Hei. Jeg ser at du liker Krakow godt! Jeg studeret der i 6 år, fra -99 til 2005. Jeg elsker byen! Jeg har fortsatt leligheten min i Krakow. Jeg vurderer å selge den om du er interesert i å se bilder av den? Vennlig hilsen Therese Kilvær, 95183967

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits