268 dager igjen

Jeg sitter idag med prosjektplanen til Norge på langs. Det er i dag 268 dager til fotballfrue, jeg og Stine Sofies Stiftelse legger ut på tur. Vi skal sykle Norge på langs for å skape oppmerksomhet rundt budskapet «En barndom uten vold«. Jeg har selvfølgelig tatt på meg den store jobben som det faktisk er å lage TV-serie online av denne turen. Puh….det er MANGE tråder som skal nøstes, sponsorer som må på plass, planer som må legges, ideer som må gjennomføres….i det hele tatt, jeg svetter.

Dette blir det største prosjektet jeg noen gang har gjennomført, og jeg skal få det til! Budskapet er for viktig til å gå i glemmeboken. ALLE barn fortjener en trygg, varm og elsket barndom! UTEN UNNTAK!

Vi starter sykkelturen fra Lindesnes 19 mai neste år (da er det 12 år siden Baneheia) og sosiale medier skal brukes for alt det er verdt! Alle må bidra/dele for at TV-serien blir en suksess. Det blir to episoder i uken fra sykkelturen, som totalt blir på 5 uker. Kanskje får vi til en liten snutt hver dag? Det hadde vært enda bedre!

Nå til helgen skal Caroline og jeg til Grimstad for å trene med damene. Tar med meg bloggen, for dette må dokumenteres. Jeg har såvidt begynt å sykle igjen….setter meg på setet om ca en time for å trø 2 mil. Må begynne i det små, formen er ikke det den en gang var for 3 år siden. Pokker! Men det er bare jeg som kan gjøre noe med det!

Samarbeidspartnere!

Vi trenger samarbeidspartnere. Hvis du kjenner noen som kunne tenke seg å være sponsor, så gi lyd! Jeg tenker mat må vi ha på turen, så en matkjede må på plass. Rema 1000 burde være en selvfølgelig siden de er i hele landet. Kanskje Netcom eller Telenor siden vi må ha nett-tilgang langs hele kysten? Noen andre gode ideer på folk jeg kan kontakte? Her trenger jeg dere blogglesere! KOMMENTER!! Sport 1 er allerede på plass og de leverer selvfølgelig utstyr.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-08-25T10:12:34+00:00 25. august, 2011|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |23 Comments

23 Kommentarer

 1. Minahadjian 25. august 2011 at 08:12 - Reply

  Smask in your face:)

 2. Lise 25. august 2011 at 08:13 - Reply

  Hvordan går det med oppussingen av huset? 

  • Trine Grung 25. august 2011 at 08:37 - Reply

   Skal i møte med interiørarkitekt til uken. Hun har hatt ferie 🙂

 3. JEk 25. august 2011 at 08:35 - Reply

  Overnatting må dere jo ha; hva med Thon eller Choice? 

  • Trine Grung 25. august 2011 at 08:36 - Reply

   Choice skal jeg i møte med om noen uker. Regner med det er greit. Ada påstår hun skal sove i telt hele veien. LOL 😉 høhø…..jeg skal på hotell, det er ingen pysetur dette lizm

 4. Rita Hansen 25. august 2011 at 08:55 - Reply

  Dette var spennende nyheter. Gleder meg til å følge med.
   
  Idè, kanskje også en apotek-kjede som sponsor? kan fort bli behov for både gnagsårplaster og lindrende kremer…(laaangt å sykle, kan nok gi gnagsår både her og der), og plaster til skrubbsår etc.

 5. JaArTe 25. august 2011 at 09:43 - Reply

  For ett kjempeflott tiltak! En flott måte å få frem en så viktig budskap. 18 år gamle Christoffer Endresen syklet Norge rundt i fjor sommer. Han har nok mange gode tips til dere:) Lykke til! Dette ser jeg frem til å følge opp.
  http://www.facebook.com/group.php?gid=162487158549 (link til facebookgruppen Krafttak mot kreft).

  • Trine Grung 25. august 2011 at 12:22 - Reply

   Takk selv! Bra tips og han skal kontaktes…kanskje han kan holde innlegg på en samling vi skal ha!

 6. Kong Slafen 25. august 2011 at 12:39 - Reply

  Dette er ett bra tiltak! blir spennende å følge med neste år. 

 7. Ingeborg Nyvang Senneset 25. august 2011 at 19:42 - Reply

  Ut på tur adri sur! Flotte greier!

 8. Kristin Gjødingseter 25. august 2011 at 21:49 - Reply

  Lykke til 🙂 Bra sak!!

 9. Jrensel 25. august 2011 at 21:56 - Reply

  Hei Trine, Jostein her – din gamle kontor-nabo! Du bør vurdere bredbåandslevarandøren Ice som potensiell sponsor. Vi har hytte i Nord-Hordaland (Landås) og hverken Telenor eller Netcom klarer å levere mer enn Edge-hastighet ut mot havgapet! Mange fastboende med mobilt bredbånd har valgt Ice. Sjekk ut http://www.ice.net….Lykke til med planleggingen!

 10. Jrensel 25. august 2011 at 21:56 - Reply

  Hei Trine, Jostein her – din gamle kontor-nabo! Du bør vurdere bredbåandslevarandøren Ice som potensiell sponsor. Vi har hytte i Nord-Hordaland (Landås) og hverken Telenor eller Netcom klarer å levere mer enn Edge-hastighet ut mot havgapet! Mange fastboende med mobilt bredbånd har valgt Ice. Sjekk ut http://www.ice.net….Lykke til med planleggingen!

 11. Line 26. august 2011 at 10:35 - Reply

  Blir bare så imponert over ditt pågangsmot og engasjement i ALLE retninger, ingen jobb for liten – ingen jobb for stor for Trinemor!  Målet dere har satt dere er helt i tråd med:  
  «If you know what to do to reach your goal, it’s not a big enough goal.» –  Bob ProctorHåper dere også har fokus og backup på det mentale i forkant og underveis så dere har «verktøy» å bruke ved behov  – or let me know 🙂 – Lykke til med prosjektet, som jeg er sikker på vil bli gjennomført med glans!
   

 12. Annika 27. august 2011 at 11:01 - Reply

  Kanskje ta kontakt med Hurtigruten for noen overnattinger? Vet ikke hvor langt nord dere planlegger å reise. Men det kan være en idè 🙂

  • Trine Grung 27. august 2011 at 11:07 - Reply

   Nordkapp! Ja kanskje det er en god ide!

   • Annika 31. august 2011 at 08:45 - Reply

    Vet iallefall at de støttet opp en ligende sak ifjor 🙂
    Han som haiket fra Fredrikstad eller noe, til Nordkapp.. Det er bare å kontakte rederiet 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits