FatCamp DEL 2

Damene på FatCamp alla trinegrung.no er godt i gang. Vi er forløpig 4 damer som skal gi jernet i et år for å miste noen kilo og jeg personlig har som mål å gå ned 15 kilo, minst.  Med innsatsen jeg skal legge ned på sykkelsetet de neste månedene skal det vel gå greit? Håper det!

I skrivende stund har jeg akkurat spinnet med Ada og Caroline i Grimstad ( vi trener oss opp til Norge på Langs) . Jeg blogger om dette i imorgen….nå er det FatCamp-damene som teller, og gjett om de har resultater å vise til! Juhu!!

1. Gardsgeita :  Wow! Jeg trodde ikke helt på vekta i dag. SÅ mye ned!

  

                   Forrige uke                                                                         Denne uken

Motivasjonen og viljestyrken ifht mat er på topp. Jeg har styrt unna både brød og dessert på restaurant, pastamiddag og kosesjokoladen i heimen, og ikke minst spist fornuftige porsjoner. Det sies jo at mørk sjokolade er sundt – men kanskje ikke en hel plate om gangen? Jeg har spist lite sukker og karbohydrater over lang tid, så det er det forholdsvis uproblematisk å holde seg unna.

Dette virker. Så godt som 2 kilo er borte på en uke! Mye er sikkert vann, men uansett årsak er det utrolig flott og ikke minst motiverende for fortsettelsen!

Mine utfordringer går på aktivitet. Sist uke har stort sett ikke inneholdt noe fysisk aktivitet med unntak av normal bevegelse (trappejogging J, litt gåing og litt sykling). Dette er ikke fordi jeg ikke vil trene, men et bevisst valg i denne perioden. Jeg har gitt meg selv to uker fra oppstart av dette prosjektet, før treninga skal inn i hverdagen. Jeg vil gjøre meg ferdig med et stort prosjekt på jobb, som krever en del ekstra tid og energi, og en familiesammenkomst som også krever en del jobb. I mellomtiden bruker jeg tiden på å jobbe med innsiden av hodet, det er jo der det sitter. Jeg er godt i gang!

2. Mickey – Jeg er på tur denne uken men har sendt MMS med min framgang. Jeg har syklet nesten en mil hver morgen og holdet meg stort sett unna brød, poteter og annet med stivelse. Det kommer mer oppdatering neste uke!

  

Forrige uke                                                                                 Denne uken

3. Gladlaksen- Jeg er godt i gang og har syklet tre lange turer denne uken. En ny vekt er bestilt og kommer i posten på mandag. Jeg liker tekniske dubbedingser så jeg har selvfølgelig bestilt en med innebygget wi-fi. Jippi….kjempestas. Min vekt kommer til uken, jeg lover!

4. Sangstjerna- bevisstgjøring er viktig og den siste uken jobber jeg videre med både vekten og det i topplokket. Jeg er veldig fornøyd med resultatet!

  

Forrige uke                                                                                   Denne uken

WOW! For noen resultater. Dette er STOR STAS DAMER!!!! Gleder meg til veien videre!!!

 

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-08-26T21:03:21+00:00 26. august, 2011|Categories: MIN BLOGG|10 Comments

10 Kommentarer

 1. Hilde 26. august 2011 at 19:43 - Reply

  Så spennende, men hva er slanke opplegget? Hva er dietten,, noe fast  opplegg som skal følges?

  Klem Hilde

  • Trine Grung 30. august 2011 at 13:00 - Reply

   Jeg spiser litt mindre (holder meg stort sett borte fra gluten og div som vi to er enige om), trener litt mer og balanserer syren. Vi får håpe det funker!

 2. Bebe 26. august 2011 at 20:06 - Reply

  Trine… Skulle du ikke være med? Er du en av disse «gladlaksene»? Vel uansett… Kjempebra første uke. Lykke til videre alle sammen 🙂

 3. Elinfinstadsin 26. august 2011 at 20:06 - Reply

  Bra damer!!! 
  Og takk for at dere fikk meg til å legge bort posen med peanøtter 😉

  Masse lykke til videre, jeg skal følge med på dere, og håper selv jeg blir inspirert. Har en liten en i magen, så det er viktig å holde kg i sjakk….

 4. skyttedame 0412 27. august 2011 at 06:40 - Reply

  Hei

  Morsom måte å slanke seg på – samhold, litt konkurranse og rapportering pr. blogg.

  Er det mulig å få være med? 
  Jeg sliter med 10 -12 kilo som skal bort, er erfaren jojo slanker og kan mye om slanking, men ikke enkelt å sette teori ut i praksis.

 5. Gjest 30. august 2011 at 09:14 - Reply

  Spennende, men jeg trodde dette var en camp for de som ønsket å gå litt ned i vekt? Caroline Berg Eriksen veier max 45 kg. Hallo! Hva med sunne forbilder??

  • Trine Grung 30. august 2011 at 11:29 - Reply

   Hun er IKKE m på FatCamp. Hun og jeg skal sykle Norge på langs. Les litt nøyere

 6. Lambern 1. september 2011 at 09:05 - Reply

  Super bra! Jeg synes dere er skikkelig flinke:)
  (Et lite tips fra meg dersom man ikke får tid til trening. Stå opp litt før og gå et stykke av veien til jobb. Jeg går ca. 20 min. til 30 min. hver dag til og fra jobb, det hjelper godt når man har lite tid til trening.)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits