Damene på FatCamp alla trinegrung.no er godt i gang. Vi er forløpig 4 damer som skal gi jernet i et år for å miste noen kilo og jeg personlig har som mål å gå ned 15 kilo, minst.  Med innsatsen jeg skal legge ned på sykkelsetet de neste månedene skal det vel gå greit? Håper det!

I skrivende stund har jeg akkurat spinnet med Ada og Caroline i Grimstad ( vi trener oss opp til Norge på Langs) . Jeg blogger om dette i imorgen….nå er det FatCamp-damene som teller, og gjett om de har resultater å vise til! Juhu!!

1. Gardsgeita :  Wow! Jeg trodde ikke helt på vekta i dag. SÅ mye ned!

  

                   Forrige uke                                                                         Denne uken

Motivasjonen og viljestyrken ifht mat er på topp. Jeg har styrt unna både brød og dessert på restaurant, pastamiddag og kosesjokoladen i heimen, og ikke minst spist fornuftige porsjoner. Det sies jo at mørk sjokolade er sundt – men kanskje ikke en hel plate om gangen? Jeg har spist lite sukker og karbohydrater over lang tid, så det er det forholdsvis uproblematisk å holde seg unna.

Dette virker. Så godt som 2 kilo er borte på en uke! Mye er sikkert vann, men uansett årsak er det utrolig flott og ikke minst motiverende for fortsettelsen!

Mine utfordringer går på aktivitet. Sist uke har stort sett ikke inneholdt noe fysisk aktivitet med unntak av normal bevegelse (trappejogging J, litt gåing og litt sykling). Dette er ikke fordi jeg ikke vil trene, men et bevisst valg i denne perioden. Jeg har gitt meg selv to uker fra oppstart av dette prosjektet, før treninga skal inn i hverdagen. Jeg vil gjøre meg ferdig med et stort prosjekt på jobb, som krever en del ekstra tid og energi, og en familiesammenkomst som også krever en del jobb. I mellomtiden bruker jeg tiden på å jobbe med innsiden av hodet, det er jo der det sitter. Jeg er godt i gang!

2. Mickey – Jeg er på tur denne uken men har sendt MMS med min framgang. Jeg har syklet nesten en mil hver morgen og holdet meg stort sett unna brød, poteter og annet med stivelse. Det kommer mer oppdatering neste uke!

  

Forrige uke                                                                                 Denne uken

3. Gladlaksen- Jeg er godt i gang og har syklet tre lange turer denne uken. En ny vekt er bestilt og kommer i posten på mandag. Jeg liker tekniske dubbedingser så jeg har selvfølgelig bestilt en med innebygget wi-fi. Jippi….kjempestas. Min vekt kommer til uken, jeg lover!

4. Sangstjerna- bevisstgjøring er viktig og den siste uken jobber jeg videre med både vekten og det i topplokket. Jeg er veldig fornøyd med resultatet!

  

Forrige uke                                                                                   Denne uken

WOW! For noen resultater. Dette er STOR STAS DAMER!!!! Gleder meg til veien videre!!!

 

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.