Verdens beste vafler

Igår hadde jeg kioskvakt når sønn spilte kamp på SIF-huset. Koselig å bidra, selvom dugnadsarbeid egentlig aldri passer. Det er travelt i hverdagen, men når en først kommer seg ut og er der, så er det veldig hyggelig. Vaffelsalget gikk så det suste!

Digg kosedress fra Cubus, kostet kun 300 for bukse og jakke! Men, tilbake til vaflene. Jeg måtte smake en plate for det luktet himmelsk. Og en ting må jeg si: Om Strømsgodset skulle slite økonomisk så burde de satse på vaffelsalg! Dette var vaflene sine, de var fantastiske! Jeg er slu og oppdaget oppskriften hengende på veggen, tok et bilde og deler den selvfølgelig. Mulig jeg får noen sinte mail fra klubben…..men denne må bare deles! Happy vaffelsalg veien videre! (PS, dette blir en del vafler…..passer for dugnadsarbeid)
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:09:25+00:00 26. august, 2011|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , |1 Comment

One Comment

  1. Sol 26. august 2011 at 08:29 - Reply

    Jeg ELSKER vafler 🙂 Skal prøve disse Trine!!

    Klem Sol

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits