268 dager igjen

Jeg sitter idag med prosjektplanen til Norge på langs. Det er i dag 268 dager til fotballfrue, jeg og Stine Sofies Stiftelse legger ut på tur. Vi skal sykle Norge på langs for å skape oppmerksomhet rundt budskapet «En barndom uten vold«. Jeg har selvfølgelig tatt på meg den store jobben som det faktisk er å lage TV-serie online av denne turen. Puh….det er MANGE tråder som skal nøstes, sponsorer som må på plass, planer som må legges, ideer som må gjennomføres….i det hele tatt, jeg svetter.

Dette blir det største prosjektet jeg noen gang har gjennomført, og jeg skal få det til! Budskapet er for viktig til å gå i glemmeboken. ALLE barn fortjener en trygg, varm og elsket barndom! UTEN UNNTAK!

Vi starter sykkelturen fra Lindesnes 19 mai neste år (da er det 12 år siden Baneheia) og sosiale medier skal brukes for alt det er verdt! Alle må bidra/dele for at TV-serien blir en suksess. Det blir to episoder i uken fra sykkelturen, som totalt blir på 5 uker. Kanskje får vi til en liten snutt hver dag? Det hadde vært enda bedre!

Nå til helgen skal Caroline og jeg til Grimstad for å trene med damene. Tar med meg bloggen, for dette må dokumenteres. Jeg har såvidt begynt å sykle igjen….setter meg på setet om ca en time for å trø 2 mil. Må begynne i det små, formen er ikke det den en gang var for 3 år siden. Pokker! Men det er bare jeg som kan gjøre noe med det!

Samarbeidspartnere!

Vi trenger samarbeidspartnere. Hvis du kjenner noen som kunne tenke seg å være sponsor, så gi lyd! Jeg tenker mat må vi ha på turen, så en matkjede må på plass. Rema 1000 burde være en selvfølgelig siden de er i hele landet. Kanskje Netcom eller Telenor siden vi må ha nett-tilgang langs hele kysten? Noen andre gode ideer på folk jeg kan kontakte? Her trenger jeg dere blogglesere! KOMMENTER!! Sport 1 er allerede på plass og de leverer selvfølgelig utstyr.

By | 2011-08-25T10:12:34+00:00 25. august, 2011|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |23 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits