Norge på langs

19 mai neste år trør vi ut fra Lindesnes. Målet er Nordkapp. Nett-serie av hele turen skal lages, sosiale medier skal brukes, og jeg tror vi kommer til å få en opplevelse for livet. Det er over tyve stykker som allerede er påmeldt for å sykle for mottoet til Stine Sofies Stiftelse, nemlig at alle barn fortjener en barndom uten vold. Jeg gleder meg virkelig etter disse to dagene i Grimstad. Virkelig! Det er en fin gjeng med mange sterke historier, og alle skal få slippe til i programmet. For det blir mitt program, sammen med Caroline fotballfrue. Det er på våre to blogger serien vil bli vist. Hun er virkelig en unik og morsom jente. Timer i bil gjør at en får pratet om mange viktige emner, og jeg setter virkelig pris på samtalene.

Dette er kjernen av kjerringer….minus Caroline. Hun er 24….ikke kjerring enda, og aldri glem at for meg er kjerring et koseord. Vi kan kalle henne minikjerring. Det er ufattelig mye planlegging som ligger foran oss og det er mange detaljer som må på plass. Alt i fra mat underveis, hvor mye klær som må med, manus til tv-serien, trening for å mestre oppgaven, hvor vi skal sove (satser på Choice her hoho, ikke telt). Vi som lever et liv på nettet (Caroline og jeg) håper jo at vi har lesere i hver krok av landet som inviterer oss på lunsj/kaffe/lav-karbvafler/middag/kvelds. Det er absolutt mulig for alle å sykle med oss underveis. Gjerne små etapper, for å bidra for en god sak. Alt er lov, bare du smiler og bidrar med godt humør. Nå skal jeg redigere video fra Zumba-trening. Den kommer imorgen. NATTA!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-08-27T22:03:14+00:00 27. august, 2011|Categories: MIN BLOGG|2 Comments

2 Kommentarer

  1. flink pike 28. august 2011 at 06:20 - Reply

    Spreke damer! god tur!!!
    Blir spennende å se reiseruta da.. så man vet om man kan be dere inn på kaffe el.l.

    • Trine Grung 28. august 2011 at 07:15 - Reply

      Den kommer om ikke lenge! Gleder meg masse. Vi skal sykle kysten, vestkysten da langs hele landet. Tenk så mye flott vi få se…..håper det er flatt høhø

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits