I helgen var jeg på premieren til den nye Smurfefilmen. Jeg dro dit sammen med min datter, kusine og «nevø» ( jeg er litt filletante til mine kusiner sine barn, kjempestas). Jeg digget smurfene som liten og gledet meg til gjensynet. Selvfølgelig hadde jeg proppet datter full av godord om disse blå minimenneskene, og hun gledet seg stort til å plassere 3D briller på nesen.

Filmen var faktisk ganske morsom. Min datter på 10 var kanskje i overkant «voksen», men vi lo begge flere ganger. De hadde klart å gjøre den litt spennende, animert den akkurat passe bra og smurfene sjarmerte som alltid. Jeg skal love deg at sjarmøren Sigurd på snart 4 koste seg! Dette var hans første kinobesøk, og jeg tror mamsen Trine Lise skal slite hardt med å toppe denne opplevelsen. 3D-film, smurfegodis OG smurfefigur med på kjøpet. Slå den kjære kusine 🙂

Tøffe Sigurd og min vakre kusine Anne-Ki. Hun stråler alltid!

Imorgen skal jeg tipse om en ny shampoo jeg har blitt anbefalt for min tørre hodebunn. Gleder meg til å prøve!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.