Jeg har blitt anbefalt

Jeg leser alle kommentarer her på bloggen, og liker når folk deler sine erfaring. Jeg har blogget MANGE ganger om min hudlidelse rosacea og det er veldig mange med samme hudproblem som finner bloggen min når de søker på dette temaet. For en stund siden fikk jeg denne kommentaren:

Jeg har også hatt store problemer med tørr og kløende hodebunn (og rosacea), tror kanskje det henger sammen..MEN jeg har i hvertfall funnet ut hva som irriterer hodebunnen min, og det er et stoff som finnes i stort sett alle butikk- og frisør shampoer: stoffet heter sodium laureth sulfate(SLS).  Prøv  shampoer som ikke inneholder dette, f.eks Jason  eller pureology (feelunique.com). Bed head har også produkter som ikke inneholder dette stoffet. Har gjort underverker for både hår og hodebunn i mitt tilfelle i hvertfall:)

Jeg lever etter mottoet: det skader ikke å prøve. Jeg stakk innom IHerb.com og jammen var det ikke billig der. Jeg vet at disse Jason produktene er ganske dyre i Norge og derfor var gleden stor når pakken med 2 shampoer, 2 flasker balsam, kur for hodebunn OG 2 dusjsåper ikke kostet mer enn rundt fem hundre kroner, inkludert frakt. IHerb har mange bra produkter og nå har jeg fått en kode som gjør at du får en del avslag på det du handler.

Oppgi XEZ589Iherb.com (Klikke på ordet// annonselenke) og du kan shoppe masse litt billigere! Anbefales! Shampoene jeg kjøpte finner du HER .
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:04:48+00:00 31. august, 2011|Categories: PERSONLIG|16 Comments

16 Kommentarer

 1. Trude 31. august 2011 at 08:07 - Reply

  Takk for tipset. Bestilles med det samme til min datter på 10. Hun sliter såååååå med tørre flekker i hodebunnen, og vi har prøvd mye forskjellig både fra apotek og frisører.

  • Trine Grung 31. august 2011 at 11:01 - Reply

   GOOD! Jeg sliter og med det samme….skikkelig irriterende! Spesielt i bakhodet….har hun andre hudproblemer?

   • Trude 1. september 2011 at 11:10 - Reply

    Nei, hun sliter kun i hodebunnen.

 2. Tjukkebollefeita 31. august 2011 at 08:45 - Reply

  sodium laureth sulfate tåler ikke jeg heller, bruker jeg håndsåpe med det i, er henda mine ødelagt etter bare noen få vask. Altså i løpet av en dag.

  • Trine Grung 31. august 2011 at 11:01 - Reply

   Det skal jammen jeg og sjekke for jeg får veldig fort tørr hud på hendene! Takk for tips!

 3. Vibbedille ;)) 31. august 2011 at 19:47 - Reply

  Eg elsker JASON produkter!!!!

  De har en STOR tube med Bodylotion som de anbefaler til albu og HÆLER!!!!!
  Det styggeste eg vet er sprukne hæler, det er noe som gjør en person gammel-i mine øyne jallfall!
  Først INNI dusjen skrubber eg føtter OG spesielt hæler med en naturstein, etterpå masserer eg føttene og hælene GODT med denne Bodylotinen og resultatet etter iallefall 1 års bruk er hæler som en baby! Rosa, myke OG flotte!!
  Prøv det med det samme Trine, nå som du har oppdaget JASON!!

  KOS deg og ha en fortsatt FLOTT uke!

  Go`klem fra Vibbedille ;))

  • Trine Grung 31. august 2011 at 19:57 - Reply

   NICE! Mine hæler er fæle! Hva heter den?

   • Vibbedille ;)) 1. september 2011 at 09:06 - Reply

    Den heter JASON- Pure,natural & organic . Aloe Vera 84%, Hand and Body Lotion. Det er en STOR tube og på baksiden står det at den er spesielt god for albuer, knær og hæler. LØP Å KJØP!!!

    Vedder på at du om en stund har FLOTTE hæler!!!!Men krubb de godt før du smører deg og tar på bomulls sokker ( den er ganske FEIT ser du)

    Lykke til;))

 4. Katrine 10. september 2011 at 07:40 - Reply

  Jason er vel ikk så dyrt i Norge..? rundt 70 kr for sjampo..

 5. Charlotte 2. oktober 2011 at 22:04 - Reply

  hei trine:)
  leser bloggen din ukentlig,syns den e braaa:D 
  har samme problem som deg med hodebunnen,og sliter med å finne prdukter:( shampoen som du anbefaler bruker jeg nå,og den funker tenk!! MEN så snart jeg bruker div styling i håret,går det ikke mange timene før det begynner å klø:(  hva bruker du når du fikser håret? tenker jeg trenger volum-produkter og spray.
  ha en fin uke!
  klem fra charlotte

  • Trine Grung 2. oktober 2011 at 22:38 - Reply

   Sliter m det samme så jeg bruker kun en olje…en fra joico. Skikkelig kjedelig!

 6. Anonym 18. november 2011 at 22:22 - Reply

  Tusen takk for denne Trine! Nå er det produkter på vei hjem til meg også 🙂

 7. Stavangerjente 14. desember 2011 at 20:47 - Reply

  Hei Trine
  Har også forsøkt Jason Shampo og balsam en tid – og kløen i hodebunnen er så og si borte! Herlig.
  Nå har min frisør tatt inn merket ECO, det inneholder heller ikke laureth sulfate – og her er det flere stylingprodukter i samme serie. Når jeg går tom for Jason skal jeg forsøke dette. (er ikke helt fornøyd med Jason som shampoo..)

  • Trine Grung 14. desember 2011 at 22:52 - Reply

   Enig m shampoen. De skummer ikke i det hele tatt men min hodebunn klør heller ikke lenger! Elsker den!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits