Endelig bedre hud

Det er nesten 11 år siden jeg fødte sistemann og hudlidelsen rosacea meldte sin ankomst. Jeg hadde tidlig i 20-årene et lite utbrudd, men den gangen hjalp tetracyclin. Idag vet jeg bedre enn å ta denne sterke medisinen fordi FOR MEG blir tarmene helt ødelagt. Jeg er ikke allergisk, men bivirkningene er ikke få. Sjekk dette nøye før du eventuellt vurderer en pillekur mot denne hudlidelsen.

Rosacea er en særdeles kompleks og omfattende hudrelatert lidelse. Lidelsen gir for det meste rødming og røde, sjenerende utslett, samt litt opphovnet hud. Men til tider også kviselignende nupper/byller og i verste fall forstørret nese.

Jeg kan se veldig ille ut, se bare her når den er på sitt verste:

Det er nesen som er verst og tidvis ligner jeg virkelig på Rudolf. Etter jeg begynte å blogge om denne lidelsen har jeg ikke tall på hvor mange hudpleiere/hudproduktleverandører som har kontaktet meg. Alle vil gjerne hjelpe og det setter jeg stor pris på. De ønsker selvfølgelig bloggomtale, men for det meste synes jeg de fleste virkelig ønsker å hjelpe.

ENDELIG NOE SOM FUNKER

Jeg har testet mange ulike produkter, og mange av de er produsert for nettopp rosacea. Dessverre har ingen av de jeg har testet, fram til i dag, funket. De hjelper litt med en gang så er det back to basic. Rød irritert nese som i hormonelle perioder blir full av «kviser». Kosthold har mye å si, les gjerne mer om det HER.

I mars var jeg i et møte med en nettbutikk og innehaveren hadde rosacea. Vi snakker masse og han sendte med meg en krem som hadde hjulpet han. Jeg har hørt mange si det før, men som den evige optimisten jeg er testet jeg gledelig. TAKK FOR DET! Det gikk kun få dager så roet det røde seg veldig! Jeg bestilte deretter alt det andre i serien anbefalt for meg og rosaceaen. Jeg har ALDRI vært mer fornøyd og er IKKE betalt for å si det. Nå har jeg testet Mario Badescu i flere måneder og huden har aldri vært bedre.

Du kan jo se selv, jeg er nesten ikke rød i det hele tatt. Idag har jeg etter treningstur hatt hjemmespa, og det inkluderer rensing av hud, deretter lett skrubbing, maske som roer ned og dagkrem UTEN olje MED faktor. På bildene har jeg ingen sminke på og resultatet har jeg aldri opplevd før. Du kan kjøpe/lese om produktene i en norsk nettbutikk HER.  Jeg har kjøpt både i den amerikanske og norske butikken uten problemer. Noe billigere i den amerikanske.

Her er det jeg bruker:

Facescrub og beroligende maske

Rensesåpe til morgen og kveld, dagkrem, og lotion som demper kviser

Denne kremen er et MUST! Det er den som er redningen og til og med nabojenta sine ungdomskviser ble synlig MYE bedre bare etter få dager. Den er virkelig FANTASTISK!!

Jeg har aldri kunnet gå 100% god for noe før, men dette er virkelig hjulpet meg 100%. Det er rene, lette fine produkter og de sparer penger på enkel innpakning. Mange produkter som går på en smell der gitt. Håper dette kan hjelpe deg og!

By | 2015-05-31T10:04:50+00:00 8. august, 2011|Categories: PERSONLIG|Tags: , |63 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits