Jeg har blitt anbefalt

Jeg leser alle kommentarer her på bloggen, og liker når folk deler sine erfaring. Jeg har blogget MANGE ganger om min hudlidelse rosacea og det er veldig mange med samme hudproblem som finner bloggen min når de søker på dette temaet. For en stund siden fikk jeg denne kommentaren:

Jeg har også hatt store problemer med tørr og kløende hodebunn (og rosacea), tror kanskje det henger sammen..MEN jeg har i hvertfall funnet ut hva som irriterer hodebunnen min, og det er et stoff som finnes i stort sett alle butikk- og frisør shampoer: stoffet heter sodium laureth sulfate(SLS).  Prøv  shampoer som ikke inneholder dette, f.eks Jason  eller pureology (feelunique.com). Bed head har også produkter som ikke inneholder dette stoffet. Har gjort underverker for både hår og hodebunn i mitt tilfelle i hvertfall:)

Jeg lever etter mottoet: det skader ikke å prøve. Jeg stakk innom IHerb.com og jammen var det ikke billig der. Jeg vet at disse Jason produktene er ganske dyre i Norge og derfor var gleden stor når pakken med 2 shampoer, 2 flasker balsam, kur for hodebunn OG 2 dusjsåper ikke kostet mer enn rundt fem hundre kroner, inkludert frakt. IHerb har mange bra produkter og nå har jeg fått en kode som gjør at du får en del avslag på det du handler.

Oppgi XEZ589Iherb.com (Klikke på ordet// annonselenke) og du kan shoppe masse litt billigere! Anbefales! Shampoene jeg kjøpte finner du HER .

By | 2015-05-31T10:04:48+00:00 31. august, 2011|Categories: PERSONLIG|16 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits