FatCampDamene går ned i vekt

Da jeg startet dette prosjektet sammen med fire venner, så hadde jeg en egoistisk baktanke. Jeg trengte inspirasjon til å ta tak i de tolv kiloene jeg selv har lagt på meg de to siste to årene. Ikke så mye fordi jeg er feit eller noe, men når jeg er 180 høy byr det på nok utfordringene å finne klær. Jeg trenger ikke kiloene i tillegg, og ei heller er det noe digg å ta butikken fatt og ende opp med størrelse 46. Hvis ikke blir ikke busken lang nok. HATE IT!

Det vi fire (egentlig 6, men de andre er litt skjulte enda) gjorde var å opprette en hemmelig gruppe på Facebook, og der kommuniserer vi og inspirerer hverandre. Kjempe-enkelt og veldig nyttig! Vi er alle online endel (er ikke alle det i dag) og derfor får vi sjekket nye innlegg og kommentarer stort sett hver dag. Anbefales hvis en annen jentegjeng ønsker å gjøre det samme! Kanskje vi kan starte en bølge med dette? Wiiii så gøy det hadde vært! Dagbladet var jo her og intervjuet meg i går , og da hadde Fatcampdamene allerede gjort seg bemerket! Stas!

Her er ukens vekter, og Gladlaksen er på plass med sine tall:

1. Gardsgeita:

Jeg står på videre og beveger meg i riktig retning. Jeg jobber mye og får derfor ikke beveget meg noe særlig, men har fokus på ren mat og sunn ernæring. Mye grønt entrer gapet i løpet av en uke.

      

Forrige uke                                                            Denne uken

2. Mickey:

Den siste uken har vært en stor utfordring for meg. Jeg har vært ute og reist og selvom jeg var ekstremt flink og beveget meg mye, økte vekten med ca 3 kilo. Det var realt tilbakeslag! Jeg kjente jeg ble sint og skvatt rett opp på ergometersykkelen min og tenkte:» Her skal det brennes fett». Motivasjonen er fortsatt på topp og jeg er greit fornøyd meg dagens vekt, som er lik det var forrige fredag.

Jeg sykler en mil hver eneste morgen og noen dager er så tøffe at jeg nesten stuper over styret. I tillegg går jeg en tur hver eneste dag. Jeg starter med en smoothie hver morgen og det gir en kickstart på dagen. Deretter blir det gjerne en banan i 12 tiden . Det er lettere å holde seg unna karbohydratene enn jeg trodde og jeg spiser mye frukt og grønt i stedet.

Min største utfordring er å holde meg unna snop! En stor glede er at jeg har merket at kondisjonen allerede har blitt bedre, og det motiverer enormt! Damene som er med på FATCAMP motiverer og støtter hverandre noe enormt og vi har blitt som en familie.

Forrige uke                                                            Denne uken

3. GladLaksen

Jeg har slitt litt med å komme igang, men gir nå jernet. Denne vekten er ikke grei og min aller største utfordring er sjokolade og is. Jeg er isoman og kanskje hjelper det hvis jeg kommer ut av skapet? Jeg starter nå dagen med en smoothie, holder meg til lavkarbo så godt det lar seg gjøre gjennom hele dagen, og spiser ofte. Funker greit og er veldig spent på vekten neste uke! Jeg trener tre-fire ganger i uken.

Veier seg for første gang siden hun nettopp har kjøpt seg ny vekt

Denne uken

4. Sangstjerna:

Dette er kjempeinspirerende og være en del av! Jeg bobler over av innsatslyst og er veldig motivert til å tenke helhetlig helse. Uken har vært super og også fantastisk når det vises på vekten! Har inntatt en likegyldig holdning til fristelser, og ikke som tidligere at alle fristelser må smakes på. Vet nå at de smaker akkurat som de gjorde sist, og at kroppen ikke skal ha det! Veldig god følelse og hodet mitt og jeg spiller på lag! Jeg har gått fra 0 bevegelse til å komme godt i gang med treningen. Jeg er sikker på treningen også har sitt å si for den flotte vektnedgangen. I går kveld kjente jeg plutselig en muskel på armen som jeg ikke hadde kjent før – lykkefølelse! Samholdet og motivasjonen med de andre FatCamp jentene er fantastisk og jeg går inn i neste uke med et stort smil og mye sang!

 Forrige uke                                                           Denne uken

WOW, I rest my case! Dette er fantastisk! Alle gir jernet og det er kjekt! Kjempegøy, virkelig! STÅ PÅ DAMER! Dere er flinke!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:16:18+00:00 2. september, 2011|Categories: OPPLEVELSER|15 Comments

15 Kommentarer

 1. Sarah 2. september 2011 at 09:56 - Reply

  Kremt… «Hvis ikke blir ikke busken lang nok»Jeg håper du mente buksen;) hihi
  Gratulerer med resultater!! Lykke til videre:)) Mvh Sarah

 2. RosaHelikopter 2. september 2011 at 10:37 - Reply

  Isoman? Har et godt tips. Skrell bananer, mango og annen frukt og sett på grillspyd eller lignende. Hiv de i fryseboksen, og vips, sunn og god is!

  • Trine Grung 2. september 2011 at 11:51 - Reply

   Dette tipset likte jeg og! Skal lages idag, takk

 3. Elisabeth 2. september 2011 at 10:41 - Reply

  Så flinke dere er! Herlig å se damer som tar tak i livsstilen og som dessuten er ærlig nok til å inrømme at det er deres egen feil at de har havnet i «uføret», ikke skylder på lavt stoffskifte, gener, medisiner og hva nå folk liker å henge hatten sin på.

  Heia heia!

  Bor ikke så langt unna deg(samme kommune), Trine, kanskje jeg kjører forbi deg en vakker dag, mens du løper eller tråkker i vei på pedalene, da skal jeg tute på deg!  

 4. Nina Kristin Nielsen 2. september 2011 at 13:39 - Reply

  Wow! Dere er flinke! Og nå ble jeg også litt ekstra motivert til å skjerpe meg. Har vært «offentlig slanker» over to sider i KK i sommer, dessverre så har jeg ikke greid å holde vekta. Gikk ned 13 kg på fire måneder i vinter, og nå er 8 av kiloene kommet på igjen. Min vekt viser tall som er veldig like de dere viser bilde av, så jeg lurer på om jeg skal prøve å henge meg på dere jeg! 😀 Stå på damer!

  • Trine Grung 2. september 2011 at 13:51 - Reply

   Sleng deg med! Du kan skrive vekten hver fredag i kommentarfeltet og fortelle litt om dine uke! Gjør det!

 5. Samira-234 2. september 2011 at 19:28 - Reply

  Må jo bare si at dere er superflinke og innspirerer veldig.Spennende å følge dere gjennom denne fatcampen.Stå på jenter ,heier på dere ;0)))

  • Trine Grung 2. september 2011 at 20:33 - Reply

   Så hyggelig….tusen takk!! Jeg gleder meg jeg og til hver fredag!! God helg!

 6. Wenche 4. september 2011 at 12:05 - Reply

  Hei. Henger meg på. I dag viser vekten 96,7

 7. Trine Grung 4. september 2011 at 16:13 - Reply

  Good for you!!! Det er så deilig å ha et mål!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits