Sjekk dette bildet og les teksten. Høhø

Dame #1. 

Hun er ei TV-helseguru (heter Gillian McKeith). Hun taler for en helhetlig tilnærming til ernæring og dårlig helse, fremmer mosjon, en vegetarisk diett med masse økologiske frukt og grønnsaker. Hun anbefaler detox dietter og kosttilskudd,  har kommet med uttalelser som at gjær er skadelig, at fargen på maten er av ernæringsmessig betydning, og om nytten av ansiktsundersøkelse/avlesninger.

Dame #2. 

Hun er en TV-kokk (Nigella), som ikke spiser noe annet enn kjøtt, smør og desserter.

Skal vi la bildene snakke for seg eller?

Dame #3

Hun spiser det hun kommer over ( som tidvis kan være litt for mye arrrg) , trener når hun gidder/har tid, smiler til livet og tenker at det meste ordner seg til slutt. Hun passer ikke alle kjolene hun drømmer om, men hvem i alle dager har sagt at kjoler gjør en så inni helvete lykkelig? I rest my case!

God lørdag, skal vi nyte litt iskrem?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.