Medieutvikler.no utvider

Jeg sitter på kontoret, hjemme i annen etasjen. Det dufter deilig kaffe, musikken fra Spotify ruller i bakgrunnen, tankene suser 180 km i timen, og jeg er i det kreative hjørnet. Jeg har nettopp kjøpt fire domener, i tillegg til de rundt 30 jeg allerede har, og skal snart røpe alt som skjer om dagen. Jeg har lenge ventet på at noen skal se de samme mulighetene som meg online, en jeg kan samarbeide tett med for å bygge Medieutvikler.no videre. Endelig er den personen på plass!

Jeg er ingen businessdame. Eller, jeg er det, men det å starte AS, ansette folk og det ansvaret det medfører….jeg får det ikke helt til alene. Jeg blir litt skremt av det ansvaret, men heldigvis har vedkommende jeg har «funnet» gjort dette mange ganger før. «A walk in the park», sier han. Lett å si når en er dreven.

Kontorlokaler er på plass i Drammen og navnet på bedriften er bestemt. Wiiiii, dette er kjempespennende, samtidig som magen krøller seg av nervøsitet. Tenk om det ikke går bra?  Jaja, så reiser jeg meg igjen, som jeg har gjort før. Deilig å være skrudd sammen sånn, at en er uredd. Jeg hiver meg ut fra 10 meteren uten å tenke på hvor jeg lander eller hvordan underlaget ser ut. Da er det en fordel å ha med seg noen som sørger for at stupebrettet er ved et vann. Da er 10 meteren helt ufarlig…..

  

En får det ikke mer morro enn en gjør det selv. Jeg gleder meg ihvertfall veldig om dagen. Tenk, snart blir jeg kreativ leder i mitt eget firma! Jeg får kolleger, som jeg selv skal velge ut. Et sted hvor mine ideer (alle sammen, og de er det ikke få av) skal gjennomføres med god hjelp av et team. Jeg er i hundre og gleder meg til å dele alt….veldig snart. Alle papirer må på plass først, så skal jeg fortelle deg. Vinker herfra, i det kaffekoppen er tømt og Melody Gardot fra Spotify er ferdig med låten Our love is easy. Deilig musikk! Ha en fin kveld kjære leser…..nå venter jentene i gata, det skal kjøres i bursdag.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-08-20T20:26:44+00:00 7. september, 2011|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON, MIN BLOGG|Tags: , |27 Comments

27 Kommentarer

 1. Tone Sem-Jacobsen 7. september 2011 at 13:51 - Reply

  Supert Trine! jeg heier på deg :)) Gratulerer!

 2. Niklas Nygaard 7. september 2011 at 13:54 - Reply

  Wow.. Spennende! Håper på å komme dit en gang selv. Noe eget. Å tørre å hoppe den 10 metern uredd. 

  Skal følge med på hvordan det vil utvikle seg for deg framover. Kanskje jeg plukker opp noen tips 😉

  • Trine Grung 7. september 2011 at 14:01 - Reply

   Jeg vil jo blogge om det….krysser fingrene for deg og!

 3. Rita L 7. september 2011 at 14:09 - Reply

  Du inspirerer!

 4. Lise 7. september 2011 at 14:11 - Reply

  Dette blir spennende. Skal du ha et par ansatt bør du ha en omsetning på et par hundre tusen i mnd. Da skal det jobbes ja:-)

  • Trine Grung 7. september 2011 at 14:15 - Reply

   Tell me about it! Men omsetter nesten for det alene så det skal gå bra :-))

 5. Nina Beate Solberg Susegg 7. september 2011 at 14:19 - Reply

  Dette regner jeg med du klarer helt flott! Tøft å være jente i businessverden – men jeg har skikkelig troa!! Har gjort/er underveis i samme prosess/verden jeg også..! Jobbet med den visuelle identiteten til Kjør for livet (www.kjørforlivet.no) og etterhvert bel det for mye å ha annen jobb, så jeg måtte bare «hoppe i det» – og brukte akkurat samme symbolikk som deg…! Visste heller ikke (og vet vel ikke 100% til noe tid..) hva som er under stupet, være seg vann, myr eller betong! Satser såklart på det første! 

  Jeg jobber med merkevarebygging, grafisk design osv, – og bistår mer enn gjerne med slike ting! Jobber med utvikling av websida mi, men portfolio på designbasen kan du se her:  www.designbasen.no/ninabea-design-og-branding (og på Facebook: http://www.facebook.com/pages/Ninabea/241349185908090) 

  Stå på!!! 

  Hilsen Nina «ninabea»
  http://www.ninabea.blogspot.no

 6. FatCampDamene 7. september 2011 at 15:25 - Reply

  Vi vet at dette går strålende! heia, heia, heia. Du har din egen heiagjeng vi er her for deg! Gogirl!

  • Trine Grung 7. september 2011 at 16:08 - Reply

   Smasker på deg og alle som heier. Vi burde alle vært flinkere å klappe hverandre frem!

 7. Gerd Stalheim Wiggen 7. september 2011 at 18:07 - Reply

  Så utrolig spennende! Stå på, dette blir bra 🙂 Etter at jeg oppdaget bloggen din har jeg blitt veldig inspirert til å blogge mer selv, og kanskje en gang i fremtiden kan jeg også blogge på full tid? Men veien er lang enda.  Det er lov å drømme iallefall;-)

  • Trine Grung 7. september 2011 at 18:15 - Reply

   Drømme må en aldri slutte med! Jeg gir aldri! Tusen takk!

 8. Fru R. 7. september 2011 at 18:44 - Reply

  Dette går kjempefint Trine, du er ei tøffe dama.

       Det er umulig, sa stoltheten.
       Det er risikabelt, sa opplevelsen.
       Det er meningsløst, sa fornuften.
       Prøv allikevel, hvisket hjertet.Lykke til :-)Klem

  • Trine Grung 7. september 2011 at 19:40 - Reply

   Gud så flotte setninger! De skal jeg ta godt vare på. Bloggen min heter -rett fra hjertet. Tilfeldig? Nope 😉

 9. Chris 7. september 2011 at 19:39 - Reply

  Så spennende, og i Drammen da. Jeg bor selv i Lier, men jobber med digital kommunikasjon i Oslo. Muligheter for å komme forbi kontoret når den tid kommer? Send meg gjerne en mail. Uansett lykke, lykke til. Trenger flere som deg!

 10. Mona 7. september 2011 at 19:47 - Reply

  du er veldig pen 🙂

 11. Jtro09 7. september 2011 at 20:10 - Reply

  You go girl!
  Du inspirerer og motiverer, digg med sånne som deg!
  Fint navn har du òg:-P

 12. Ragnhild 7. september 2011 at 21:17 - Reply

  Så moro og spennende! Gratulerer 🙂 Gleder meg til å høre mer…

  Klem
  Ragnhild

 13. Randiq 9. september 2011 at 09:28 - Reply

  Lykke, lykke til! Du inspirerer! Måtte låne Fru R sine ord, fine… og tror de passer godt til deg 😉

  • Trine Grung 9. september 2011 at 10:54 - Reply

   Tusen takk! Hiver meg i det, kan ikke annet nå 😉

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits