Chills AS er i gang

JIPPI! Nå skjer det saker og ting. Idag har vi, i all enkelhet, flyttet inn i våre flotte lokaler i Drammen! Chills.no er under utvikling, og min kreative assistent Lene og jeg jobber med mange praktiske gjøremål. Dette er SUPERSPENNENDE! Vi er idag fire stykker ansatt i firmaet, men regner med å være minst 10 innen jul.

Hva skal så CHills gjøre? Vi skal gjøre mye av det samme som MEDIEUTVIKLER gjør i dag, men spesialisere oss på innhold, utvikling og gjennomføring for kunder innen sosiale medier. Vi retter oss mot de mellomstore bedriftene og skal hjelpe de med å spisse budskapet sitt. Finne de kreative løsningene som VI mener vil funke, og hva den enkelte bedrift trenger for å nå målgruppen sin. Det er delte meninger om hva som funker, men jeg har i Medieutvikler fem store suksessfulle kampanjer å vise til. Dette blir så bra så!

Vi har og fire egne konsepter online som vi sakte men sikkert skal bygge opp. Deriblant Helsematen.no som blir en storsatsing. Gleder meg VELDIG til den ruller igang!

Vi har allerede fire store kunder på plass, og jobber med de, samtidig som vi skal få alt på plass i firmaet. De to andre som er på plass skal jeg presentere senere. Jeg er superspent!  Her skal vi holde hus i Drammen:

  

  

Siden jeg er så hyggelig (høhø) har jeg snekret sammen en liten video til deg. Enjoy (håper du tar humoren):
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:09:09+00:00 13. september, 2011|Categories: PERSONLIG|20 Comments

20 Kommentarer

 1. Anne Karin 13. september 2011 at 12:31 - Reply

  Sååå spennende Trine!! Ønsker dere all hell og lykke fremover!:))

  • Trine Grung 13. september 2011 at 12:33 - Reply

   Weeee jeg vet! Kribler i hele meg!! Aner ikke hva jeg kaster meg ut i men 10 meteren er jeg ikke redd. Smask til deg!

 2. Anettekg 13. september 2011 at 12:34 - Reply

  Så stilige lokaler Trine også i verdens navle Drammen til og med! Stilig navn også, hjemme i stua mi står det CHILL (litt annen betydning da) med store bokstaver på en hylle;) Masse lykke til, gleder meg til å følge med videre! 🙂 

  • Trine Grung 13. september 2011 at 12:39 - Reply

   Dette er bare superspennende og tre telefoner allerede i dag banket flere møter. Dette har jeg klokketro på! Tusen takk for kommentar. Jeg tenkte og lenge på chill…..men det ble Chills!

 3. Kathejunemoen 13. september 2011 at 12:53 - Reply

  Stilige lokaler og det ligger i Drammen Ikke dum plass det Jeg bor i Porsgrunn så det er ikke såå langt .Lykke til men jeg vet du menstrer dette også.:D

 4. Heidi P 13. september 2011 at 13:00 - Reply

  Oi så tøff du er tenker jeg når jeg leser dette. Der ser du du får til alt du vil…. .Gratulerer så mye…. Lykke til framover 🙂

 5. Inger Løno 13. september 2011 at 18:06 - Reply

  Gratulere Trine. Har alltid sagt at du er ei ståpå dame og får det til. Klem Inger

 6. JulieVoksenlek 13. september 2011 at 17:32 - Reply

  Gratulerer og lykke til med spenstig satsning!

 7. Ragnstav 13. september 2011 at 19:33 - Reply

  MASSE gratulerer!! Du er kjempeflink 🙂

 8. Caroline Berg Eriksen 13. september 2011 at 19:54 - Reply

  Tommel opp 😀 

 9. Niklas 13. september 2011 at 19:59 - Reply

  Råeste kontorene da ! Misunnelig. 😉

 10. husmorbloggen.wordpress.com 13. september 2011 at 20:38 - Reply

  Spennende 🙂 Du er utrolig flink

 11. Lukkoye 16. september 2011 at 12:32 - Reply

  Herlig åpning på video-snutten 🙂 Din ’til å bli i godt humør latter’ !
  Det blir en åping med stil!
  Spennende, Trine, lykke til 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits