Chills AS er i gang

JIPPI! Nå skjer det saker og ting. Idag har vi, i all enkelhet, flyttet inn i våre flotte lokaler i Drammen! Chills.no er under utvikling, og min kreative assistent Lene og jeg jobber med mange praktiske gjøremål. Dette er SUPERSPENNENDE! Vi er idag fire stykker ansatt i firmaet, men regner med å være minst 10 innen jul.

Hva skal så CHills gjøre? Vi skal gjøre mye av det samme som MEDIEUTVIKLER gjør i dag, men spesialisere oss på innhold, utvikling og gjennomføring for kunder innen sosiale medier. Vi retter oss mot de mellomstore bedriftene og skal hjelpe de med å spisse budskapet sitt. Finne de kreative løsningene som VI mener vil funke, og hva den enkelte bedrift trenger for å nå målgruppen sin. Det er delte meninger om hva som funker, men jeg har i Medieutvikler fem store suksessfulle kampanjer å vise til. Dette blir så bra så!

Vi har og fire egne konsepter online som vi sakte men sikkert skal bygge opp. Deriblant Helsematen.no som blir en storsatsing. Gleder meg VELDIG til den ruller igang!

Vi har allerede fire store kunder på plass, og jobber med de, samtidig som vi skal få alt på plass i firmaet. De to andre som er på plass skal jeg presentere senere. Jeg er superspent!  Her skal vi holde hus i Drammen:

  

  

Siden jeg er så hyggelig (høhø) har jeg snekret sammen en liten video til deg. Enjoy (håper du tar humoren):

Comments

 1. Anettekg says

  Så stilige lokaler Trine også i verdens navle Drammen til og med! Stilig navn også, hjemme i stua mi står det CHILL (litt annen betydning da) med store bokstaver på en hylle;) Masse lykke til, gleder meg til å følge med videre! :) 

  • says

   Dette er bare superspennende og tre telefoner allerede i dag banket flere møter. Dette har jeg klokketro på! Tusen takk for kommentar. Jeg tenkte og lenge på chill…..men det ble Chills!

 2. Kathejunemoen says

  Stilige lokaler og det ligger i Drammen Ikke dum plass det Jeg bor i Porsgrunn så det er ikke såå langt .Lykke til men jeg vet du menstrer dette også.:D

 3. Heidi P says

  Oi så tøff du er tenker jeg når jeg leser dette. Der ser du du får til alt du vil…. .Gratulerer så mye…. Lykke til framover :-)

 4. Lukkoye says

  Herlig åpning på video-snutten :) Din ’til å bli i godt humør latter’ !
  Det blir en åping med stil!
  Spennende, Trine, lykke til :-)

Trackbacks

 1. […] Min partner i Chills, Leon, er en kreativ sjel. Han har alltid mange prosjekter selv om hovedgesjeften nå er firmaet vårt. Han driver blant annet med kjøp og salg av eiendommer, og han er en reser til å se muligheter. Dere har kanskje sett der vi har lokaler? Han eier bygget og har selv den kuleste funkisleiligheten i annen etasjen i bygget “vårt”. Se bilder fra Chills sine lokaler her. […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>