De er geniale. De er søte. De er morsomme. De er ekstremt musikalske. De får nå sitt eget talkshow på TV Norge og jeg bare klapper. Sjelden har vi hatt noe mer talentfullt her til lands, som samtidig klarer å balansere kjendistilværelsen sin så proft som de gjør. Jeg digger Ylvis-brødrene, de er bare råe! Og dritlekre! Konene likeså, morsomme jenter. Har festet noen ganger med Vegard og Helene= FUN TIMES!

Gleder meg til TV tid med dere gutter! Skulle ønske TV Norge forenklet sidene sine online slik at det ble enklere å se ting der…..jeg får ikke sett det på TV, ikke tid, derfor vil jeg se tingene online når JEG ønsker. Snart må alle TV kanaler se viktigheten av å gjøre tingene sine mer tilgjengelig på nett…..just saying.

Le deg nå i hel av videoparodien til Ylvis…..herlig at de gjør narr av hip-hop bransjen og det evige fokuset på sex i den bransjen! Tjoho!

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.