Hvem liker ikke Ylvis?

De er geniale. De er søte. De er morsomme. De er ekstremt musikalske. De får nå sitt eget talkshow på TV Norge og jeg bare klapper. Sjelden har vi hatt noe mer talentfullt her til lands, som samtidig klarer å balansere kjendistilværelsen sin så proft som de gjør. Jeg digger Ylvis-brødrene, de er bare råe! Og dritlekre! Konene likeså, morsomme jenter. Har festet noen ganger med Vegard og Helene= FUN TIMES!

Gleder meg til TV tid med dere gutter! Skulle ønske TV Norge forenklet sidene sine online slik at det ble enklere å se ting der…..jeg får ikke sett det på TV, ikke tid, derfor vil jeg se tingene online når JEG ønsker. Snart må alle TV kanaler se viktigheten av å gjøre tingene sine mer tilgjengelig på nett…..just saying.

Le deg nå i hel av videoparodien til Ylvis…..herlig at de gjør narr av hip-hop bransjen og det evige fokuset på sex i den bransjen! Tjoho!

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-09-18T15:35:59+00:00 18. september, 2011|Categories: YTRINGER|Tags: , |9 Comments

9 Kommentarer

 1. Lise 18. september 2011 at 15:37 - Reply

  Digger den videoen og humoren til Ylvis gutta! Gleder meg villt til talkshowet deres, det kommer til å bli en sikker vinner!

  Helt enig med deg! Jeg skulle ønske alle kanalene hadde samme ordning som TV3 når det gjelder tilgang til programmene på nett.

  • Trine Grung 18. september 2011 at 16:25 - Reply

   Da bør vi starte en aksjon! De skjønner det ikke, dreier seg for mye om penger!

 2. Eirik Helland Urke 18. september 2011 at 20:40 - Reply

  Har sett piloten, dette blir knallbra TV!

  TVNorge nett-TV blir stadig bedre, men er dels avhengig av eksterne leverandører. Hvilke forbedringer og forenklinger ønsker du deg?

  • Trine Grung 19. september 2011 at 12:31 - Reply

   Ingen innmelding, enkel kategorisering, lett å se det som er gratis (noe jeg skjønner er en terskel) . Synes TV3 har klart den biten bra. Ikke la alt speiles i at det skal tjenes penger selv om jeg ser problemene der og.

 3. elisabeth 19. september 2011 at 07:25 - Reply

  Har du ikke PVR? Get-boks med harddisk er jo fantastisk, du bare tar opp det du vil se og ser det når det måtte passe.(vel og merke må du se det på tv’n, men en eller annen gang ila uka sitter vel du også i sofaen og ser tv?)

  🙂

  • Trine Grung 19. september 2011 at 12:33 - Reply

   Ser faktisk mindre og mindre TV på selve tv’en. Opptak gjøres m Get boksen ja, men glemmer å se. Er ikke så viktig lenger…alt burde ligge online mener jeg…da hadde jeg sett det når jeg vil. Ikke la meg styre av tvtider. Liker å se ting på kapellan jeg 🙂

   • BigHurt360 5. mars 2012 at 13:43 - Reply

    Hva slags LAN er et kapellan? ^_^

 4. Helene 19. september 2011 at 19:15 - Reply

  Å Trine, så grei du er!!!! Etter så mye skryt er i allefall nervene her, håper de innfrir! Ikke lenge til de skal til pers nå! Gu jeg er glad det ikke er meg som skal i ilden:)

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits