Intervju Dagbladet

Kjekt intervju i dagens Dagbladet. Ble veldig fornøyd med saken og bra skrevet av journalisten. Det var som en venninne av meg skrev på Facebook – Jeg kunne høre stemmen din Trine, som om du satt i samme rom og skravlet.
Det å bli intervjuet er ikke alltid bare bare når en er en skravlebøtte som snakker på inn og utpust. Å tenke før jeg prater er ikke min sterkeste side (LOL), jeg bare ler og svarer ivei. Mye fordi jeg kjeder meg når jeg leser intervjuer hvor «objektet» alltid svarer politisk korrekt og aldri byr på seg selv. Supersnork.
Sitter og blogger på flyet på vei fra en travel dag med foredrag innen sosiale medier i Bergen. Kanondag og det gikk strålende! Elsker å holde foredrag!! Fikk mange gode tilbakemeldinger på Twitter fra folk som var der…kanonkjekt!

INTERVJUET KAN DU LESE HER!

20110922-050259.jpg

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:25:59+00:00 22. september, 2011|Categories: YTRINGER|8 Comments

8 Kommentarer

 1. Tommy Olsen 22. september 2011 at 17:35 - Reply

  Jordnært søtt bilde av deg. Du vet akkurat hvor du skal og det er gøyt å observere fra siden. 

 2. Ingeborg Nyvang Senneset 22. september 2011 at 20:30 - Reply

  Sprudlende Trine!

 3. Babydandmum 23. september 2011 at 20:49 - Reply

  Heia. Ville bare tipse om det, i tilfelle du ikke hadde fått det med med deg. Men på Opra’s farvell program sist uke så ble du nevnt som en av kvinnen i verden som har er blitt inspirert av henne. Bilde ble vist og selveste Madonna sa ditt navn =D

  • Trine Grung 23. september 2011 at 23:27 - Reply

   Takk, jeg laget bildet og filmen selv som ble vist så det visste jeg. Kjekt du så på!

 4. Jorunn 27. september 2011 at 19:17 - Reply

  Liker allsidigheten din 🙂
   
   

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits