Kjekt intervju i dagens Dagbladet. Ble veldig fornøyd med saken og bra skrevet av journalisten. Det var som en venninne av meg skrev på Facebook – Jeg kunne høre stemmen din Trine, som om du satt i samme rom og skravlet.
Det å bli intervjuet er ikke alltid bare bare når en er en skravlebøtte som snakker på inn og utpust. Å tenke før jeg prater er ikke min sterkeste side (LOL), jeg bare ler og svarer ivei. Mye fordi jeg kjeder meg når jeg leser intervjuer hvor «objektet» alltid svarer politisk korrekt og aldri byr på seg selv. Supersnork.
Sitter og blogger på flyet på vei fra en travel dag med foredrag innen sosiale medier i Bergen. Kanondag og det gikk strålende! Elsker å holde foredrag!! Fikk mange gode tilbakemeldinger på Twitter fra folk som var der…kanonkjekt!

INTERVJUET KAN DU LESE HER!

20110922-050259.jpg

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.