Det har vært en uke med avstemming på 99Design for å finne logo til vårt nye AS. Vi er tre stykker som starter og snart skal jeg introdusere de andre. De heter Leon og Jo, såpass kan jeg si, og fordelen er at de begge har bygget firma fra scratch til suksess flere ganger før. Det er krevende å starte opp, men samtidig vanvittig givende. Det aller kjekkeste er at noen har klokketro på mine ideer, for tro meg,  jeg har vært i nok møter som det ikke har blitt noe av i ettertid. Nå løsner det og gjett om jeg synes jeg fortjener det!? Daaah, selvfølgelig gjør jeg det!

Jeg må presisere en ting før logoen foreligger….Chills Production skal drive med mange ulike prosjekter og derfor kan logoen være allsidig. Jeg synes den må gjenspeile oss som lekne, noen som er annerledes og skiller seg på mange måter. Vi skal ikke fremstå politisk korrekte og firkanta, det var ytterst viktig for meg. Jeg testet den for et publikum på 400 stykker tidligere i uken og den fikk kjempeapplaus. Veldig kjekt! Her er altså den som ble plukket ut OG stemt frem av alle som følger meg på sosiale medier. Viktig å høre på de som har ytret seg og brukt tid på å stemme. Var ikke denne søt?

MEN vi trenger flere logoer, både til helsematen.no og flere prosjekter som står på trappene. Kommer til å trenge deres stemmer igjen! Tusen takk for hjelpen i denne omgang. Imorgen kommer FANTASTISKE tall for Fatcamp-damene. Gled deg!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.