Jeg skal bli blond!

Jeg har bestemt meg for å gi opp kampen mot den gråe motorveien på topplokket. Jeg har ikke tid til å sitte i frisørstolen hos CHI HAIR hver fjerde uke, selv om jeg digger Cecilie og Kari som jobber der. Det er rett og slett IKKE pent den tredje uken….jeg har MYE grått for å si det mildt. MØKK! GAMMELALARM! Jeg må gjøre noe og når jeg så min nyansatte Belinda på håret så jeg hva.

Jeg skal først spare håret langt…..jeg er på god vei nå som det strekker seg nedenfor ørene.

Deretter skal jeg lysne det litt og litt, gjerne bruke et helt år for at det ikke skal tørke ut helt. Jeg kommer nok ikke til å bli like lys som Belinda, men jeg skal ihvertfall ha samme type spill som i håret hennes. Jeg gleder meg til prosessen……Kari hos Chi Hair starter med meg om noen uker. Wiiiii, spennende! Passer jeg det ikke så blir jeg sjokoladebrun igjen….ikke noe stress. Det er tross alt «bare» hår! Men for oss damer er det ikke bare bare.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-09-29T07:54:53+00:00 29. september, 2011|Categories: MIN BLOGG|3 Comments

3 Kommentarer

  1. Lise-valestrand 1. oktober 2011 at 00:33 - Reply

    høres spennende ut …. jeg begynte selv med få striper så tok jeg mer striper etter hvert til slutt ble det hele håret 😉 er selv mørk brun farge … men nå honning blond hatt i ca 1 år nå og kjempe fornøyd 😀 lurs som du sier å begynne forsiktig 🙂

    lise valestrand

  2. Wenche 1. oktober 2011 at 09:46 - Reply

    Jeg gjennomførte samme prosess for et par år siden, men trivdes ikke med mitt «nye» jeg etterpå. Det var synd, men det var rett og slett noe av min personlighet som ble borte. Håper det går bra med deg da , lykke til :))

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits