Chills AS er i gang

JIPPI! Nå skjer det saker og ting. Idag har vi, i all enkelhet, flyttet inn i våre flotte lokaler i Drammen! Chills.no er under utvikling, og min kreative assistent Lene og jeg jobber med mange praktiske gjøremål. Dette er SUPERSPENNENDE! Vi er idag fire stykker ansatt i firmaet, men regner med å være minst 10 innen jul.

Hva skal så CHills gjøre? Vi skal gjøre mye av det samme som MEDIEUTVIKLER gjør i dag, men spesialisere oss på innhold, utvikling og gjennomføring for kunder innen sosiale medier. Vi retter oss mot de mellomstore bedriftene og skal hjelpe de med å spisse budskapet sitt. Finne de kreative løsningene som VI mener vil funke, og hva den enkelte bedrift trenger for å nå målgruppen sin. Det er delte meninger om hva som funker, men jeg har i Medieutvikler fem store suksessfulle kampanjer å vise til. Dette blir så bra så!

Vi har og fire egne konsepter online som vi sakte men sikkert skal bygge opp. Deriblant Helsematen.no som blir en storsatsing. Gleder meg VELDIG til den ruller igang!

Vi har allerede fire store kunder på plass, og jobber med de, samtidig som vi skal få alt på plass i firmaet. De to andre som er på plass skal jeg presentere senere. Jeg er superspent!  Her skal vi holde hus i Drammen:

  

  

Siden jeg er så hyggelig (høhø) har jeg snekret sammen en liten video til deg. Enjoy (håper du tar humoren):

By | 2017-03-16T07:09:09+00:00 13. september, 2011|Categories: PERSONLIG|20 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits