FatCampDamene går ned i vekt

Da jeg startet dette prosjektet sammen med fire venner, så hadde jeg en egoistisk baktanke. Jeg trengte inspirasjon til å ta tak i de tolv kiloene jeg selv har lagt på meg de to siste to årene. Ikke så mye fordi jeg er feit eller noe, men når jeg er 180 høy byr det på nok utfordringene å finne klær. Jeg trenger ikke kiloene i tillegg, og ei heller er det noe digg å ta butikken fatt og ende opp med størrelse 46. Hvis ikke blir ikke busken lang nok. HATE IT!

Det vi fire (egentlig 6, men de andre er litt skjulte enda) gjorde var å opprette en hemmelig gruppe på Facebook, og der kommuniserer vi og inspirerer hverandre. Kjempe-enkelt og veldig nyttig! Vi er alle online endel (er ikke alle det i dag) og derfor får vi sjekket nye innlegg og kommentarer stort sett hver dag. Anbefales hvis en annen jentegjeng ønsker å gjøre det samme! Kanskje vi kan starte en bølge med dette? Wiiii så gøy det hadde vært! Dagbladet var jo her og intervjuet meg i går , og da hadde Fatcampdamene allerede gjort seg bemerket! Stas!

Her er ukens vekter, og Gladlaksen er på plass med sine tall:

1. Gardsgeita:

Jeg står på videre og beveger meg i riktig retning. Jeg jobber mye og får derfor ikke beveget meg noe særlig, men har fokus på ren mat og sunn ernæring. Mye grønt entrer gapet i løpet av en uke.

      

Forrige uke                                                            Denne uken

2. Mickey:

Den siste uken har vært en stor utfordring for meg. Jeg har vært ute og reist og selvom jeg var ekstremt flink og beveget meg mye, økte vekten med ca 3 kilo. Det var realt tilbakeslag! Jeg kjente jeg ble sint og skvatt rett opp på ergometersykkelen min og tenkte:» Her skal det brennes fett». Motivasjonen er fortsatt på topp og jeg er greit fornøyd meg dagens vekt, som er lik det var forrige fredag.

Jeg sykler en mil hver eneste morgen og noen dager er så tøffe at jeg nesten stuper over styret. I tillegg går jeg en tur hver eneste dag. Jeg starter med en smoothie hver morgen og det gir en kickstart på dagen. Deretter blir det gjerne en banan i 12 tiden . Det er lettere å holde seg unna karbohydratene enn jeg trodde og jeg spiser mye frukt og grønt i stedet.

Min største utfordring er å holde meg unna snop! En stor glede er at jeg har merket at kondisjonen allerede har blitt bedre, og det motiverer enormt! Damene som er med på FATCAMP motiverer og støtter hverandre noe enormt og vi har blitt som en familie.

Forrige uke                                                            Denne uken

3. GladLaksen

Jeg har slitt litt med å komme igang, men gir nå jernet. Denne vekten er ikke grei og min aller største utfordring er sjokolade og is. Jeg er isoman og kanskje hjelper det hvis jeg kommer ut av skapet? Jeg starter nå dagen med en smoothie, holder meg til lavkarbo så godt det lar seg gjøre gjennom hele dagen, og spiser ofte. Funker greit og er veldig spent på vekten neste uke! Jeg trener tre-fire ganger i uken.

Veier seg for første gang siden hun nettopp har kjøpt seg ny vekt

Denne uken

4. Sangstjerna:

Dette er kjempeinspirerende og være en del av! Jeg bobler over av innsatslyst og er veldig motivert til å tenke helhetlig helse. Uken har vært super og også fantastisk når det vises på vekten! Har inntatt en likegyldig holdning til fristelser, og ikke som tidligere at alle fristelser må smakes på. Vet nå at de smaker akkurat som de gjorde sist, og at kroppen ikke skal ha det! Veldig god følelse og hodet mitt og jeg spiller på lag! Jeg har gått fra 0 bevegelse til å komme godt i gang med treningen. Jeg er sikker på treningen også har sitt å si for den flotte vektnedgangen. I går kveld kjente jeg plutselig en muskel på armen som jeg ikke hadde kjent før – lykkefølelse! Samholdet og motivasjonen med de andre FatCamp jentene er fantastisk og jeg går inn i neste uke med et stort smil og mye sang!

 Forrige uke                                                           Denne uken

WOW, I rest my case! Dette er fantastisk! Alle gir jernet og det er kjekt! Kjempegøy, virkelig! STÅ PÅ DAMER! Dere er flinke!

By | 2015-05-31T10:16:18+00:00 2. september, 2011|Categories: OPPLEVELSER|15 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits