Hvem liker ikke Ylvis?

De er geniale. De er søte. De er morsomme. De er ekstremt musikalske. De får nå sitt eget talkshow på TV Norge og jeg bare klapper. Sjelden har vi hatt noe mer talentfullt her til lands, som samtidig klarer å balansere kjendistilværelsen sin så proft som de gjør. Jeg digger Ylvis-brødrene, de er bare råe! Og dritlekre! Konene likeså, morsomme jenter. Har festet noen ganger med Vegard og Helene= FUN TIMES!

Gleder meg til TV tid med dere gutter! Skulle ønske TV Norge forenklet sidene sine online slik at det ble enklere å se ting der…..jeg får ikke sett det på TV, ikke tid, derfor vil jeg se tingene online når JEG ønsker. Snart må alle TV kanaler se viktigheten av å gjøre tingene sine mer tilgjengelig på nett…..just saying.

Le deg nå i hel av videoparodien til Ylvis…..herlig at de gjør narr av hip-hop bransjen og det evige fokuset på sex i den bransjen! Tjoho!

 

By | 2011-09-18T15:35:59+00:00 18. september, 2011|Categories: YTRINGER|Tags: , |9 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits