Intervju Dagbladet

Været veksler mellom sol, varme og pøsregn om dagen, men det hindret ikke at Dagbladet-journalisten og jeg fant tonen i dag. Det er alltid morsomt og bli intervjuet, men samtidig er det på mange måter krevende. En bør passe litt på hva en sier, men her jeg må fort rekke hånden i været og meddele at det ikke er min sterkeste side. Jeg liker å si det jeg tenker, og ikke minst det jeg mener . Jeg sa dette i dagens intervju, at jeg ville følt meg falsk hvis ikke. Da ville jeg jo være noe annet enn meg selv, som er en som sier/tenker/skriver det jeg tenker. Det er viktig å være tro mot ens personlighet..noe annet klarer ikke jeg.

Det er nok av de politisk korrekte menneskene som er veldig opptatt av hvert skrevne ord om en selv, av hvert et bilde som publiseres….vi kan vel alle enes om at der er ikke jeg?! Jeg tar meg selv veldig lite høytidelig og står for det jeg mener. Journalisten lo flere ganger under dagens intervju og det tar jeg som et godt tegn. Da blir det en morsom sak, skrevet med litt humor og glimt i øye, og på godt og vondt er det meg. Jeg skal gi beskjed når det kommer på trykk, men jeg vet det er i det nye torsdagsmagasinet til Dagbladet. Kjekt å høre at salgstallene ser lovende ut takket være deres nye magasinvariant som minner litt om et ukeblad light.

Men når det er sagt så leser jeg omtrent ikke papiraviser lenger. Det er kun på hytten jeg kjøper det siden nettet er vel tregt, enn så lenge. Leser du mye papiraviser? Jeg har en følelse av at vi som tilbringer en del tid på nettet foretrekker nettaviser…stemmer ikke det? Jeg leser det jeg trenger på nett…..da er de pengene spart.

Når det er sagt så tror jeg intervjuet/saken blir fin. Handlet litt om alt egentlig, men FatCampen var et tema. Les mer om den HER! Kjekt at bloggen min forsatt leses av den tradisjonelle presse. Den blir lagt merke til og det er kjekt. Nå suser jeg på kamp med sønnen…..puh, hver ettermiddag denne uken er fullbooket! Gleder meg til helgen…da skal det roes ned!

By | 2015-05-31T10:26:01+00:00 1. september, 2011|Categories: YTRINGER|1 Comment

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits