Jeg skal bli blond!

Jeg har bestemt meg for å gi opp kampen mot den gråe motorveien på topplokket. Jeg har ikke tid til å sitte i frisørstolen hos CHI HAIR hver fjerde uke, selv om jeg digger Cecilie og Kari som jobber der. Det er rett og slett IKKE pent den tredje uken….jeg har MYE grått for å si det mildt. MØKK! GAMMELALARM! Jeg må gjøre noe og når jeg så min nyansatte Belinda på håret så jeg hva.

Jeg skal først spare håret langt…..jeg er på god vei nå som det strekker seg nedenfor ørene.

Deretter skal jeg lysne det litt og litt, gjerne bruke et helt år for at det ikke skal tørke ut helt. Jeg kommer nok ikke til å bli like lys som Belinda, men jeg skal ihvertfall ha samme type spill som i håret hennes. Jeg gleder meg til prosessen……Kari hos Chi Hair starter med meg om noen uker. Wiiiii, spennende! Passer jeg det ikke så blir jeg sjokoladebrun igjen….ikke noe stress. Det er tross alt «bare» hår! Men for oss damer er det ikke bare bare.

By | 2011-09-29T07:54:53+00:00 29. september, 2011|Categories: MIN BLOGG|3 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits