Livet blant stjernene

Jeg har sett en film som gjorde sterkt inntrykk på meg. Ikke bare fordi skuespillerne gjorde en ufattelig bra jobb, for det gjorde de virkelig, men mest fordi deler av historien er viktig. For noen måneder siden var jeg på et foredrag med Sting Inge Bjørnebye som og gjorde sterkt inntrykk på meg. Mye av det de samme elementene han snakket om handlet denne filmen om. Livet blant stjernene, eller det å være en superstjerne. Det å kun bli sett på for sine ferdigheter og ikke for den personen en faktisk er. Det er lett og miste seg selv på veien, og det handlet denne filmen «Country Strong» om.

Det er så mange unge idag som drømmer om stjernestatus, drømmer om å bli sett for sine ferdigheter uten å egentlig kjenne etter hvorfor det er viktig. Er det ikke viktigst å formidle budskapet en vakker sang gir eller kose seg med fotballen uten alt det jaget det medfører å være en superstjerne?

Jeg tenker en hverdag med en annen mediavirkelighet enn den som glorifiseres i dag er viktig for å snu denne trenden. Det er så feil fokus og folk blir ofte revet med på en reise de egentlig ikke klarer å se omfanget av. De er unge, talentfulle og fulle av gnist, og på veien så mister veldig mange biter av seg selv og hvem de egentlig er. Det er så uendelig trist. Tilbake står en falmende stjerne som i mange år kun har blitt sett for sine ferdigheter, uten at mennesket har blitt sett, og da møter virkeligheten de som flodbølge. Hvem er jeg egentlig nå, sier stemmen i hodet? Nå som sangen eller fotballstatusen svinner hen?

Vi hørte alle historien om Claus Lundekvam og hvordan han slet med det samme. Mange av de tyr til alkohol eller andre stimulerende midler for å døyve en form for smerte. Glemme at de må møte virkeligheten for å kunne leve veien videre, eller rote rundt etter den riktige veien for å finne seg selv.

Film og musikk kan gi så masse. Skal du kose deg en filmkveld så anbefaler jeg «Country Strong«. Du vil smile, gråte, kose deg med god country-musikk og nyte gode skuespillere i aksjon. Tenk om mediebildet kunne snu snart og dette evige fokuset på kjendiseri kunne slutte? Hvordan hadde den verdenen sett ut? Garantert full av andre farger og viktige nyheter. Hva i alle dager skal vi gjøre med det?

By | 2017-03-16T07:09:00+00:00 19. september, 2011|Categories: PERSONLIG|0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits