Logoforslag til Chills

Det er en utrolig morsom og spennende prosess jeg/vi holder på med om dagen. Starte mitt eget AS. Tenk det! Hadde noen sagt det til meg for fire-fem år siden hadde jeg sagt – Hæ, starte hva? Jobbe med hva sa du? Jeg hadde rett og slett ledd av de og ikke latt de slippe unna før de skjønte at de hadde en skrue løs.

Idag landet vi vår første store kontrakt til det ene store prosjektet som Chills jobber med. Kjempestas!! Alt skal selvfølgelig skrives om her først, men holder alle kortene tett til brystet enn så lenge. Chills Production jobber online og med sosiale medier. Men ikke bare med det alene. Vi skal bygge nettsider, skaffe trafikk dit og selge konseptene. Helsematen.no er et av disse og det første vi drar igang. Det er så spennende og jeg hviner av fryd hvert minutt som går.

Hva er så helsematen? Det skal jeg komme tilbake til , men jeg kan si at det involverer Web-TV, oppskrifter, dine oppskrifter, mat for å bedre din helse, samtaler, diskusjoner……i det hele tatt blir dette en morsom baby siden jeg digger emnet helse. Første steg på veien ble signert i dag og jeg hopper av glede. ENDELIG noen som ser alt jeg ser! Jeg har malt bilder i hodet mitt i alle år og endelig er det noen som hjelper meg å selge kunsten. TJOHO!

Hvilken logo liker du best av disse to? Jeg liker veldig godt pingvinen! Var ikke den søt?

Bildet oppe til ventre kommer i Dagbladet på torsdag. Løp og kjøp….bra reportasje og morsomt magasin Dagbladet har lansert hver torsdag!

Caroline FOTBALLFRUE var med oss idag. Les om det HER!

By | 2015-05-31T10:16:04+00:00 20. september, 2011|Categories: OPPLEVELSER|6 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits