Regn stopper meg ikke

Søndagen er deilig når det regner, det er helt sikkert. Da er det lov å ligge på sofaen, sløve bort stort sett hele dagen, og kun ha fokus på å lade batteriene. Det har pøsregna i hele dag, men det hindret ikke unge lovende å slenge skrotten på sykkelsete. Kjedelig å ligge på sofaen hele dagen. Det er noe med å være i gang, og det er jeg nå. Jeg har laget en sånn cirka plan for meg selv, rett og slett fordi jeg må ha avtaler med meg selv i forhold til trening.

De tre neste ukene er fullbooket av ulike møter, men nå passer jeg på å hake av tid til trening i kalenderen. To timer stort sett hver dag, enten tidlig på dagen (det vil for min del si klokken åtte) eller på ettermiddagen før middag. Når en jobber for seg selv, som jeg gjør, kan en heldigvis planlegge dagen som en ønsker. Og jeg ønsker å trene nå…må komme meg i form til travle tider. Kroppen må finne formen igjen, og sykkelsetet er mitt sted å gjøre akkurat det.

Jeg sykler nå tre mil annenhver dag. Det bruker jeg cirka 1 t 35 minutter på. Jeg er ingen racer, men jobber meg nedover i tid. Jeg fikk av mannen til 40-årsdagen en skikkelig fancy pulsklokke. Jeg er ganske teknisk av meg, men må si at denne er for avanserte. Jeg lærer meg enda ting som kan gjøres med den, men det motiverer å ha en pulsklokke.

Av utsyr er jeg ellers ikke så veldig avansert. Sykkelbukse er et must og den bruker jeg gjerne litt penger på for at puten i buksen skal være av god kvalitet. Sykkelhansker og sykkelsko er en fordel. Det gjør sykkelturen til en annen opplevelse, ihvertfall for meg. Uten hansker får jeg blemmer og med sykkelsko får en et mye bedre tråkk, som det heter på sykkelspråket. Høhø, nå hørtes jeg plutselig veldig proff ut, er ikke det, lover!

Vel hjemme etter endt tur var jeg søkkvåt men tilfreds. Sykling i regn skal gjentas, det var jammen friskt og deilig! Jeg gruer meg bare til snøen kommer, da sykler jeg IKKE. Livredd på glatten! Mulig jeg må innomhus på treningssenter da, men Yngvar Andersen i Puls NRK/MykjeMeir har lovet å hjelpe meg litt. Han skal sette opp et skikkelig treningsopplegg for meg og det gleder jeg meg til ! Han er morsom.

Vi hadde et møte for en stund siden og endelig har vi funnet prosjektet Trine må trene seg opp til…Norge på langs neste år. Kjekt du hjelper til Yngvar, gleder meg til å komme igang! Sykkeltur på tirsdag igjen, imorgen blir det litt styrke. Puh…..

By | 2016-05-19T11:24:04+00:00 4. september, 2011|Categories: PERSONLIG|4 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits