Langt, lyst hår er på vei

Jeg har noen deilige feriedager med ungene og i skrivende stund nyter jeg morgenstunden med en nespresso og ro i huset. Jeg sitter med laptopen i fanget, datter leser «Dødslekene» mens sønn spiller Fifa 12. Dagen må nytes for i morgen kaller Chills igjen. Eller jobben. Leon og jeg skal i flere møter angående Helsematen.no.

Når vi skal ta bilder og filme til Helsematen.no må vi ha et skikkelig kamera. Jeg er inspirert av bloggen til Kong Halvor fordi bildene og filmene hans har så fin oppløsning. Derfor har jeg landet på at vi må ha samme type kamera:

Det er i følge Halvor linsen som er cluet her….jeg gleder meg til dette ankommer postkassen min. Ikke helt enda, men snart. Det koster en del, men samtidig en viktig investering for Chills. Mange i produksjonsbransjen sier at å filme med speilreflekskamera er faktisk helt legitimt. Gleder meg!

Ellers så fant jeg et bilde fra noen år tilbake da håret mitt var langt. Slik skal det bli igjen….men noe lysere. Er forsatt i tvil om jeg kler dette lange greiene, men heldigvis er det bare å klippe det igjen hvis jeg kjenner at det ikke er meg. Hva sier du? Kort eller langt?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:15:56+00:00 5. oktober, 2011|Categories: OPPLEVELSER|22 Comments

22 Kommentarer

 1. Ingridsdesign 5. oktober 2011 at 10:45 - Reply

  Jeg synes absolutt at du kler langt/halvlangt hår;) fin ramme rundt ansiktet ditt;) men som du sier, til sist så er det hva du føler er riktig som teller;)

 2. coffee in a cup 5. oktober 2011 at 11:32 - Reply

  MYE bedre med lengre haar! 🙂

 3. Hege 5. oktober 2011 at 11:40 - Reply

  Hei! Jeg synes du er finest med kort hår, ser mye freshere og ungdommelig ut:)
  Det viktigste er vel at du trives med det, enten det er kort eller langt! Lykke til….

 4. Jeanette 5. oktober 2011 at 11:47 - Reply

  Langt 🙂

 5. flink pike 5. oktober 2011 at 12:09 - Reply

  jeg kler nok kort hår aller best.. føler meg nok mest vel med det også.. men av en eller annen merkelig grunn har jeg nå funnet ut at jeg skal spare…. hehe.. jeg har vanlig kommune-farge på håret, eller mørk blond som noen også kaller det.. men det blir mer og mer sølv i.. og jeg er IKKE komfortabel med dette.. men å farge det mørk brun (som jeg har gjort en lang stund nå) er nok ikke det lureste heller……. mye jobb og koster penger..

 6. flink pike 5. oktober 2011 at 12:10 - Reply

  forts fra forrige… litt kjapp på avtrekkeren.. ang deg.. så vet jeg neimen ikke hva jeg tror er best. men jeg gleder meg utvilsomt til å se deg med langt lyst hår!

 7. Hege 5. oktober 2011 at 12:53 - Reply

  Hei Trine:-) ser på bildene av deg at du kler begge deler, men jeg tror du ville kledd veldig godt lengre hår med litt striper i 🙂 Lykke til med sparing! Klem Hege!

 8. Ine 5. oktober 2011 at 13:49 - Reply

  Alt kler den smykke :-)!

  • Ine 5. oktober 2011 at 13:50 - Reply

   Iphonen liker å bytte ut ordene ja. Smukke* 😉

 9. Caroline Berg Eriksen 5. oktober 2011 at 17:58 - Reply

  Langt! Du er så fin 🙂 

 10. Belinda Jakobsen 5. oktober 2011 at 20:24 - Reply

  LANGT!!! 😀 😀

 11. Kari Dalgård 6. oktober 2011 at 17:50 - Reply

  ..synes du kler begge deler,jeg:-) sålenge du holder det oppklippet mot ansiktet,er det jo kjekt å variere litt på d.Jeg synes generelt at kort hår er hakket sprekere…men,som sagt…variasjon æ digg(..jeg er sikkert innom en ny hårfarge hver måned hele året selv+forskjellige frisyrer…he-he)..Håret er den delen av kroppen du kan varierer i det uendelige,og etter ei stund er det tilbake te «normalen» igjen….GO FOR IT:-))..frisør i omskolering,jeg da 🙂

 12. Kari Dalgård 6. oktober 2011 at 17:57 - Reply

  …..ps…et lite tips bare:det finnes et blekemiddel som heter Magma(Wella),som kun skal brukes på mørke hår. Du velger selv hvilken farge du vil ha. Jeg prøvde det på en med håret  til midt på ryggen,helt sort,farget om og om igjen…vi tok det i 3 omganger med striper,og så var hun like blond som på bildet du har her. ikke slitt i det hele tatt. Det beste produktet jeg har vært borti i alle mine år som frisør:-))

 13. Hanne_sannum 6. oktober 2011 at 21:50 - Reply

  kjemefin med litt lengte – go for it 

  • Hanne_sannum 6. oktober 2011 at 21:51 - Reply

   Kjempefin – skulle det vaere!

 14. Linda 7. oktober 2011 at 10:02 - Reply

  Forandring fryder. Alt kler den smukke 😉
  Heldigvis så er håret noe man fort kan «redde» dersom det ikke blir som ønsket.

  Blir spennende å se resultatet.

  Ha en fab dag!

 15. Lene 10. oktober 2011 at 19:38 - Reply

  Jeg stemmer for langt hår, du er jo kjempefin med det!:):)

 16. superstar 30. oktober 2011 at 23:40 - Reply

  Langt! Har aldri forstått hvorfor alle norske kvinner over 40 absolutt må klippe slik «Mom-hair». Det er så få som egentlig kler kort hår, vanligvis de med små ansikt, slik som Victoria Beckham. Alle andre ser i grunn ut som om de har gitt opp. Men du var kjempepen med det skulderlange håret!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits