RIP Steve Jobs

Jeg fikk min første MAC for fire år siden, like så min første IPhone. Det er mange som har vært trofaste Applebrukere i mange år, sånn sett var  jeg var nok noe tregere enn snittet. Idag har jeg IMac, MacBook Pro X 2, IPhone4, IPad, IPod og ikke minst LED Cinema-skjerm (27 tommers flatskjerm). Ordtaket «Once you go MAC you never go back» gjelder definitivt for meg. Noen bruker penger på sko og klær- jeg sparer alltid til et nytt Appleprodukt.

Det tok meg rundt 2-3 uker å sette meg inn i hvordan MAC fungerte og enda lærer jeg noe nytt hver dag. For meg åpnet det seg en ny verden når jeg fikk min første MacBook. Ikke spør meg hvorfor…..det funker bare i min hjerne. Jeg elsker designet, deres enkle og logiske måte å tenke på, alle mulighetene osv osv. Jeg kunne holdt på en evighet. Jeg elsker ALLE produktene til Apple, så enkelt er det.

Jeg har til og med konvertert min far og samboer til å bli Applefanatikere og de er like glad for produktene som meg. Jeg sitter stadig og surfer på butikken til Apple og finner nye ting jeg ønsker meg. Det siste jeg fant i dag var DENNE lekre saken fra Michael Kors. Sikle sikle…..

Idag døde Steve Jobs (Apple sjefen) etter lang tids sykeleie. Et geni er ikke blant oss lenger og vi Apple-elskere får bare håpe at hans etterfølgere lever opp til våre skyhøye forventninger! Jeg gleder meg uansett til epleveien videre…..jeg er trofast og lojal kunde og forblir det LENGE.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:08:48+00:00 6. oktober, 2011|Categories: PERSONLIG|2 Comments

2 Kommentarer

  1. Kong Slafen 9. oktober 2011 at 02:38 - Reply

    Det er trist at Steve er borte. Han har og er en stor inspirasjon for mange.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits