Starte AS in action

Det er mange brikker som skal på plass når en starter AS, ikke minst mye som en må enes om. Vi er i dag i Chills Production tre eiere og to ansatte. Hun som er ansatt som daglig leder har i dag kommet med sin pandoras eske for å systematisere våre kreative hoder. Vi startet med fire blanke ark:

For så å bruke fire timer på å komme hit:

Det er viktig å rydde i mitt hodet, for der er det et lite kaos tidvis. Mange ideer og alle er nesten like gode….og endelig er de skriblet ned på et papir. Mange gule og rosa lapper henger rundt på alle vegger og vinduer, og ikke minst henger de i system.

Vi har alle fått ut hva vi tenker om dette AS’et vårt og hva vi vil….og vi har blitt enige. Det er så spennende og ikke minst viktig! Det beste tipset jeg kan gi en nyoppstarta grundere er å gjøre nettopp dette. Hvor er du, hvor skal du og for hvem skal du eventuelt gjøre dette? Hvor skal en tjene penger og hva skal en selge? Hvordan skal en selge det? Mange spørsmål som må besvares, og nå er alt dette på plass. Forretningsplanen foreligger og presentasjoner skal lages.

Gjett en gang om jeg elsker det? Wiiiiiii, jeg er helt i hundre! Alle som jobber her, og som vi samarbeider med, skal jeg presentere etterhvert….enn så lenge forblir de skyggelagt høhø
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-08-20T20:02:12+00:00 10. oktober, 2011|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON|2 Comments

2 Kommentarer

  1. Jannes Tapas 11. oktober 2011 at 14:23 - Reply

    Hei igjen:)

    Jeg er jo i ca samme situasjon som deg og har startet et nytt firma, men alene….og det merker jeg ikke er så lett noen ganger…. er heldig og har  fått en god start med mange oppdrag, og resten av året ser bra ut, og det er veldig moro. Jeg kommer stadig på nye ideer i forhold til firmaet og hva det kan utvikles til:D Men jeg savner virkelig det å kunne ha en kollega eller samarbeidspartner, derfor hjelper det meg å lese denne bloggen og få tips, så takk for det! Er lett når man går alene og surrer inne i sitt eget hodet å ikke tenke på alle ting, alt er nytt for meg. Har heldigvis god hjelp i samboer som har startet firma tidligere, uten han hadde jeg nok gått i noen feller med alle de selgerne som maser på tlf….. Så fortsett gjerne med tips om det å starte firma, jeg er veldig happy for det!!! Lykke til videre:D

    • Trine Grung 11. oktober 2011 at 14:48 - Reply

      Tusen takk og like så! Det er en spennende men krevende prosess. Jeg skal oppdatere jevnlig 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits