For oss som elsker Drammen

I ganske nøyaktig 15 år har jeg nå hatt tilknytning til Drammen. Tenk det er så mange år siden stryningen kom inn i et radiostudio hos NRK P3 og vi traff hverandre for første gang. Hjelpes meg….virker nesten som forrige uke. To barn, hus, hytte, flere arbeidsdager og mange SIF kamper er det siden. Da jeg flyttet til Drammen må jeg innrømme at det var ganske kjipt. De hadde ikke en cafe som solgte skikkelig kaffe engang ( les cafe latte for meg ) den gangen! Jostein inviterte meg med på utecafeen Unique som var den eneste å oppdrive den gangen…..det er lenge siden.

Idag fremstår Drammen som noe helt annet. Byen er trendy, full av liv og cafeer, masse å oppleve og ikke minst har de pusset opp fasader så det holder! Rundt hele Drammenselven kan en nå nyte nydelig turtereng. Kommunen har brukt en god slump med penger for at dette skal bli fint og jammen får de nå valuta for pengene. Jeg gikk tur der igår og NØT hvert sekund i høstsolen. Gud så fint det har blitt!! Virkelig verdt en tur!

Du kan til og med risikere å få GIGANTISKE fisker i elven….true story! Bildet lyver da ikke! Jeg spiste den du ser til middag i går etter turen….smakte litt treish men eller ok 😉 Kom å besøk Drammen! Virkelig verdt turen!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:09:32+00:00 11. oktober, 2011|Categories: OPPLEVELSER|1 Comment

One Comment

  1. Mariealbjerk2 11. oktober 2011 at 18:01 - Reply

    Ja, Drammen er en flott by å bo i  🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits