Sjakk matt @MagnusCarlsen

Det var en utrolig dag og kveld i går. FOR et profesjonelt og bra opplegg av Jadarhus, Ålgård og Gjesdal kommune! Debbie og jeg dro til Ålgård i tolv tiden for dette sjakkarrangementet hvor flere kjente personligheter skulle spille sjakk mot selveste Magnus Carlsen. Mange fra lokalbefolkningen møtte fram i fantastiske Westernbyen  for å overvære begivenheten og klokken 13 startet det hele. Westernbyen i seg selv var verdt hele turen…..supert sted for å samle venner å spise. Jeg knispet, twitret og koste meg glugg i hel under hele seansen. Sjakk kan jeg jo ikke, men klarte å holde med en stund.

Her er mange bilder fra dagen:

Westernbyen er et utrolig kult konsept. Gjennomført stil, god mat, HERLIG betjening og ligger i idylliske omgivelser på Ålgård rett ved Kongeparken. Virkelig verdt et besøk! Vakre Hanne Sørvaag var på plass…..utrolig herlig dame med masse godt humør og ikke minst en vakker stemme!

Så var det sjakken da:

Magnus Carlsen er en utrolig fin fyr. Ingen stjernenykker i sikte på tross av verdenstjernestatus og genierklært topplokk. En mer rolig og reflektert kar skal du lete lenge etter…og FOR noen sjakkferdigheter. Han knuste 25 stykker rundt bordet på samme tid mens han nøt sitt ene glass med juice (han drikker visstnok dette under alle sjakkspill)

Han har gitt ut bok (kjøpes evnt HER ) som jeg selvfølgelig kjøpte og fikk signert. Det er julegave så hysj hysj….skal dele hva han skrev etter jul. Til høyre ser du han i dyp konsentrasjon mens han bestemmer sitt neste trekk.

Dette var det mest imponerende han gjorde hele dagen. Med bind foran øynene spilte han mot tre gode sjakkspillere kun ved å lytte til hvilke trekk motstander gjorde, for så å be de flytte for han. Helt utrolig kult å se på! Jeg ble mektig imponert over karen…..det må jeg virkelig si!

Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:09:31+00:00 16. oktober, 2011|Categories: OPPLEVELSER|5 Comments

5 Kommentarer

  1. flink pike 16. oktober 2011 at 10:17 - Reply

    Ser virkelig ut som du kosa deg ja!!!
    Imponerende han Magnus ja!!!

  2. Heidi P 17. oktober 2011 at 08:59 - Reply

    ah så kult….. digger tubeskjerfet ditt hvor har du kjøpt det?

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits