Trenger DU jobb?

Vi i Chills Production er i ferd med å ansette folk, og kanskje er det du, din sønn, din datter, din nevø eller niese, mor eller far som skal jobbe med oss. Se video og DEL den med dine venner! Det hadde jeg satt stor pris på!

Jobb i Chills Production from Chills Production on Vimeo.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-08-20T20:02:12+00:00 18. oktober, 2011|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON, MIN BLOGG|6 Comments

6 Kommentarer

 1. Lene Ljodal 19. oktober 2011 at 12:29 - Reply

  Kult Trine! 🙂

 2. Heidi 27. oktober 2011 at 19:59 - Reply

  Hei!
  Så kult dette prosjektet virker – gleder meg til å høre mer 🙂
  Er det bare folk innenfor salg dere søker eller folk med helserelatert utdanning også, etter hvert? Jeg er halveis i utdannelsen min som ernæringsfysiolog, og kjenner jeg klør i fingrene til å prøve meg i felten! Hehe..
  Men stå på videre, dere virker som et supert team som kan gjøre det bra 😉

  • Trine Grung 27. oktober 2011 at 22:08 - Reply

   Vi kommer til å trenge mange typer etterhvert! Bare følg med!

 3. Vilde Iversen Grytøyr 13. august 2013 at 23:20 - Reply

  Kan man jobbe med denne jobben fra sin egen stue?

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits